Online Succes voor Industrieel Dienstverleners

Wilt u als industrieel dienstverlener meer rendement halen uit uw B2B website, webshop, klantportaal of online marketing? Sigma Solutions is uw Online Business partner, gespecialiseerd in de realisatie van B2B websites, webshops, online marketingmiddelen en klantportalen gericht op online leadgeneratie!

Wij helpen u niet alleen met het ontwikkelen en exploiteren van online (communicatie)middelen. Wij optimaliseren namelijk de volledige klantreis. Het aantrekken van meer relevante bezoekers naar uw website begint bijvoorbeeld met een zoekmachineoptimalisatie, Search Engine Advertising (SEA) en social media campagnes. Om bezoekers te behouden en te converteren, kan gewerkt worden met onder andere tactische call-to-actions (CTA's) waar uw bezoekers op een voor hun passende wijze kunnen converteren. Zo kunt u meer bezoekers trekken, heeft u beter inzicht in uw (potentiële) klanten en worden deze ook sneller omgezet naar een goede lead. Voorbeelden van klanten die actief zijn als technisch dienstverlener zijn Allrig, Total Hydraulics en ERIKS.  
 
De klantreis kan verder geoptimaliseerd worden met diverse analyses op het gebied van content en conversies. Het is tenslotte belangrijk om de kritische klant zoveel mogelijk te blijven voorzien in zijn of haar nieuwe behoeften!  

Een nieuwe B2B website voor Industrieel Dienstverleners

Om meer rendement te halen uit uw website zullen er leads moeten worden gerealiseerd. Als uw website op de juiste manier is ingericht, zal uw website meer relevante en geïnteresseerde bezoekers trekken. Hierbij is het belangrijk dat de juiste informatie op de website staat, maar ook dat de website technisch goed in elkaar zit. Sigma Solutions zorgt ervoor dat alle relevante elementen op de juiste manier worden verzorgd.

>> Bent u op zoek naar een partner die voor u een nieuwe B2B website kan realiseren? Neem dan contact met ons op <<

Een B2B klantportaal voor Industrieel Dienstverleners

Een B2B klantportal is als het ware de gebruikers-ingang naar uw backoffice-processen. Het portal biedt de gebruiker de mogelijkheid om zelf gegevens te bekijken en muteren. Handig, want dit bespaart administratief medewerkers veel tijd. Zij hoeven zich minder te focussen op dergelijke saaie standaard administratieve processen. Hierdoor kunnen ze meer bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen.

>> Bent u op zoek naar een partner die voor u een nieuw B2B klantportaal kan realiseren? Neem dan contact met ons op <<

Een nieuwe B2B Webshop voor Industrieel Dienstverleners

Online speelt een steeds grotere rol in de klantreis van uw klanten. De klantreis begint namelijk steeds vaker online. De verwachtingen van de internetgebruiker worden ook ieder jaar hoger. Om uw website met positief rendement te laten bijdragen aan het succes van uw bedrijf is het dus van groot belang dat uw website aansluit bij de verwachtingen van uw websitebezoekers en (potentiële) klanten.

E-commerce is een bron van inkomsten die steeds belangrijker wordt voor bedrijven. Dat geldt ook voor B2B organisaties, zoals Industrieel Dienstverleners. Om concurrentie voor te blijven, expertise te delen, klantvriendelijkheid te waarborgen èn verder uit te breiden, is een goede webshop een belangrijk onderdeel van uw online B2B activiteiten. Sigma Solutions heeft voor deze complexe opgave zowel de creativiteit als kennis in huis.

>> Bent u op zoek naar een partner die voor u een nieuwe B2B webshop kan realiseren? Neem dan contact met ons op <<

Online Marketing voor Industrieel Dienstverleners

Wanneer u een leadgenererende website heeft, is het belangrijk dat uw doelgroep uw website bezoekt en contact met u opneemt. Wij vinden het belangrijk dat bedrijven in de maakindustrie kunnen blijven groeien met behulp van het internet. Daarom richten wij bij Online Marketing niet alleen op uw producten, maar ook op de diensten die uw bedrijf biedt. Hierbij kunt u denken aan de specialistische adviezen die u geeft, of aan diensten nadat een aankoop heeft plaatsgevonden. 

>> Bent u op zoek naar een partner die u kan ondersteunen op het gebied van Online Marketing? Neem dan contact met ons op <<

Onze Aanpak

Onze opdrachtgevers werken met ons samen op basis van op strategisch niveau geformuleerde en gedragen doelstellingen. Bij het realiseren van deze doelstellingen zijn wij (een verlengstuk van) de marketing of e-business afdeling. Wij zorgen er voor dat activiteiten die nodig zijn om het internetkanaal succesvol en inzichtelijk te maken worden uitgevoerd.

Het totaalpakket

Niet voor niets noemen wij ons Online Business Partner. Sigma Solutions biedt naast websites voor industrieel dienstverleners nog veel meer slimme online oplossingen voor B2B ondernemingen. Bent u benieuwd hoe wij uw onderneming naar een hoger online niveau kunnen brengen? Neem dan snel contact met ons op.

Wat maakt Sigma Solutions uniek?

Snelle groei

U kunt gemakkelijk nieuwe aanbieders toevoegen aan uw platform. Zo remt de technologie uw groei niet!

Business Partner

Sigma Solutions is betrokken business partner. Vanuit die rol denken we mee in de strategische overwegingen van een digitaal platform.

Alles in één

Sigma Solutions is specialist in Strategie, UX, Online Marketing, Exploitatie en DevOps. Eén betrokken partner voor alle online activiteiten.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›