Herkent u zich in de volgende quote: "Mijn klanten schaffen het product of de dienst die wij leveren maar enkele keren in hun leven aan.". En ziet u dat uw klanten echt op u willen kunnen vertrouwen, omdat u naar hun idee een adviserend verkoper bent. En dat zij echt een goed onderbouwde keuze willen maken waarvoor zij ook echt de tijd nemen? Dan bent u naar ons idee een bedrijf met een complexe klantreis.

B2B Website voor bedrijven met complexe klantreizen

In onze visie is uw website het platform waarop de online interactie tussen uw bedrijf en uw potentiële klant plaatsvindt. Het is dan ook belangrijk dat de website er aan bijdraagt dat wordt voldaan aan de wensen en behoeften van kopers van uw producten of diensten.

B2B Online Marketing voor bedrijven met complexe klantreizen

Onder online marketing verstaan wij die activiteiten die nodig zijn om uw producten en diensten, ook wel uw aanbod, online onder de aandacht te brengen. In uw geval aan kopers die een goed onderbouwde beslissing willen maken. De basis van succes in het aankoopproces van deze kritische klant is vertrouwen. De middelen die hierop ingezet kunnen worden veranderen de afgelopen jaren steeds sneller. De basisconcepten zijn naar ons idee echter niet veranderd.

Onze Aanpak

Onze opdrachtgevers werken met ons samen op basis van op strategisch niveau geformuleerde en gedragen doelstellingen. Bij het realiseren van deze doelstellingen zijn wij (een verlengstuk van) de marketing of e-business afdeling. Wij zorgen er voor dat activiteiten die nodig zijn om het internetkanaal succesvol en inzichtelijk te maken worden uitgevoerd.

Zichtbaar zijn voor de klant

De website draagt maximaal bij aan vindbaarheid. Door enerzijds te voldoen aan de technische eisen die Google en andere zoekmachines hebben. En door anderzijds op een slimme manier aan te sluiten bij zoekgedrag van uw (potentiele) klant.

Vertrouwen van de klant opwekken

Bezoekers aan uw website moeten vertrouwen krijgen in uw bedrijf. Snelheid, goed werken op verschillende apparaten en het op gestructureerde wijze ontsluiten van uw content zijn hierbij essentieel.

De klant laten converteren naar lead

De klant op het juiste moment raken met de juiste conversiemechanismen leidt tot maximale conversie, en is daarmee een essentieel onderdeel van de websites die wij ontwikkelen.

Het totaalpakket

Niet voor niets noemen wij ons Online Business Partner. Sigma Solutions biedt naast websites voor industrieel dienstverleners nog veel meer slimme online oplossingen voor B2B ondernemingen. Bent u benieuwd hoe wij uw onderneming naar een hoger online niveau kunnen brengen? Neem dan snel contact met ons op.

Wat maakt Sigma Solutions uniek?

Snelle groei

U kunt gemakkelijk nieuwe aanbieders toevoegen aan uw platform. Zo remt de technologie uw groei niet!

Business Partner

Sigma Solutions is betrokken business partner. Vanuit die rol denken we mee in de strategische overwegingen van een digitaal platform.

Alles in één

Sigma Solutions is specialist in Strategie, UX, Online Marketing, Exploitatie en DevOps. Eén betrokken partner voor alle online activiteiten.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›