Vertalingen

  Op zoek naar internationale expansie? Het online brengen van een meertalige website kan een effectieve manier zijn om internationale klanten te acquireren. Sigma Solutions ondersteunt bedrijven met het realiseren, onderhouden en optimaliseren van meertalige websites.

  Waarom een website of webshop laten vertalen?

  1. Internationale uitbreiding;
  2. Ondersteuning van lokale business;
  3. Online Lead Generation.

  Aanpak van Sigma Solutions

  De aanpak van Sigma Solutions bij het vertalen van een website of webshop is gericht op het realiseren van een optimale terugverdientijd van de benodigde investering. Onderdelen van onze aanpak:

  1. Werken vanuit helder geformuleerde en gedragen doelstellingen.
  2. Vooraf inzichtelijk maken welke content het meest aansluit bij de doelgroep. Hiervoor voeren we onder andere zoekwoordenonderzoeken en concurrentieanalyses uit.
  3. Zorgen dat een optimaal vertaaltraject wordt uitgevoerd waarbij zoveel mogelijk wordt geautomatiseerd zonder in te boeten op de kwaliteit van het eindresultaat.
  4. Optimale afstemming tussen techniek en content. Eventuele wijzigingen in lay-out en vormgeving worden tijdig afgestemd. Hosting wordt geoptimaliseerd voor snelheid van de bezoekers uit het nieuw geselecteerde taalgebied.

  Resultaten vertaalde websites

  Sigma Solutions heeft website vertaaltrajecten uitgevoerd en begeleid voor bedrijven als ERIKS, Elastomer Research Testing en Triumph Motorcycles Benelux.

  Aan de slag met website vertaling?

  Neem contact op met internetbureau Sigma Solutions voor een goed gesprek en een lekkere bak koffie.

  Bel 072 5345 888
  Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

  E-book

  Zo wordt uw website een lead generator 
  In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

  Download het E-book â€º