• Content Management

Content Management

Bereik uw prospects met eigen content

Het uitdragen van uw specialisme, het claimen van autoriteit en optimaal online vindbaar? Eigen content helpt daar absoluut aan mee! Geen tijd om uw content te creëren en te optimaliseren? Wij regelen dit graag voor u!

Besteed uw content uit!

Onze klanten hebben veelvoorkomende redenen om hun content management uit te besteden:

Tijdgebrek: Het creëren van blogs, nieuwsbrieven, nieuwsberichten etc. is tijdrovend. Daar hebben uw medewerkers niet altijd tijd voor. Wij creëren uw content zodat uw medewerkers zich kunnen focussen op andere zaken.

Expertise: Als ondernemer heeft u ontzettend veel kennis in huis. Maar waar begint u met het uitdragen van deze kennis? Voor welke platformen gaat u schrijven en wat is überhaupt interessant?Wij nemen u het gehele management uit handen, coördineren en creëren uw content. Zodat uw kennis op de juiste manier naar buiten wordt gebracht.

Online vindbaarheid: Content draagt voor een groot deel bij aan uw online vindbaarheid en uw herkenbaarheid. Door middel van nieuwsbrieven, blogs, social media Ads, SEO optimalisatie en nog veel meer, weten wij uw doelgroep te bereiken. 

Kennis: Websites en webshops en de content management en e-commerce systemen waarmee deze worden beheerd worden steeds complexer. SEO, Responsive, Call2Action, alles moet op orde zijn. Veel marketeers zoeken ‘ease of mind’ en maken gebruik van de inhoudelijk en technische kennis van onze specialisten.

Wij behalen uw doelstellingen

  • Uw bedrijfsdoelstellingen staan bij ons op één: onze wijze van websiteonderhoud zorgt ervoor dat uw website bijdraagt aan het realiseren van bedrijfsdoelstellingen.
  • Geen zorgen meer over Online Vindbaarheid: wij zorgen dat content geproduceerd, geredigeerd en gepubliceerd wordt.
  • ‘Content Freshness’ op orde: wij zorgen dat uw website regelmatig van nieuwe content wordt voorzien.
  • Heldere rapportages: waarin staat wat we hebben gedaan en wat de resultaten zijn die we hebben behaald.

Haal voordeel uit Content Management

  • Optimaal rendement uit uw content 
  • Te gebruiken met alle mogelijke contentsystemen
  • Heldere rapportages
  • SEO-geoptimaliseerd
  • Te verkrijgen in alle gewenste talen

Wij denken strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie. Neem gerust contact  met ons op voor vrijblijvend advies.

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º