• Website overnemen/ migreren/ verhuizen

Website overnemen/ migreren/ verhuizen

Voor een maximale bezoekerservaring én ROI

Ervaart u vertragingen, beveiligingsproblemen of lage bezoekersaantallen op uw website? Of worden er geen tot weinig leads gegenereerd, waardoor uw website niet bijdraagt aan uw business doelstellingen?

Wanneer uw website niet de juiste resultaten boekt, dan biedt migratie naar een gebruiksvriendelijk, snel en veilig CMS de uitkomst.

Investeringen maximaal benutten en terugverdienen

Wij nemen uw website integraal over en achterhalen de relevante pijnpunten die zorgen voor vertraging of verzwakking. Vervolgens hergebruiken en verbeteren wij de content, het design en de functionaliteiten of voegen we deze waar nodig toe. Deze optimalisaties verbeteren de online vindbaarheid, de gebruiksvriendelijkheid en de conversieratio van uw website. Zo zorgen wij ervoor dat uw voorgaande investeringen maximaal benut worden en nieuwe investeringen zich snel terugverdienen.

Meetbaar rendement

Een reportingtool als Google Analytics, Online Succes of HotJar geeft vervolgens inzicht in de verbeterde bezoekersstromen en in het online rendement van uw website. Wordt u online succes klant? Dan ontvangt u maandelijks een op maat gemaakte rapportage. Hierin ziet u precies wat onze optimalisaties u opleveren.

Als uw Online Business Partner denken wij graag strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie!​ Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies. 

ONLINE SUCCES IS…
…OVERAL HET MAXIMALE UITHALEN

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º