• Managed Hosting

Managed Hosting

Zekerheid van een full service concept

U komt ze vast zelf vaak genoeg tegen, websites die niet bereikbaar zijn of die eeuwig lijken te laden. Dat wilt u uw klanten en prospects met uw professionele website uiteraard niet aandoen. U zoekt website hosting waar u van op aan kan. Wij regelen die.

Niet zomaar een 'hostingpartij'

Elke website die wij bouwen wordt door ons gehost. Website hosting is voor ons onderdeel van ons full service concept. Dat betekent dat wij een website leveren die altijd snel en bereikbaar is, op ieder device, en zodanig geoptimaliseerd is voor een optimale veiligheid. Wanneer uw website een internationale doelgroep bedient zorgen wij ervoor dat deze vanuit iedere plek ter wereld even snel bereikbaar is.

Nooit meer in een spagaat

Kent u de driehoek waarin u zich bevindt als er iets mis is met uw website en uw webbouwer en hostingpartij naar elkaar wijzen? Dat is verleden tijd. Doordat wij zowel uw website bouwen als hosten, en overzicht hebben over het totaalplaatje, kunnen wij problemen sneller oplossen. Of dat nou aan de hosting, de applicatie, de infrastructuur of de eindgebruiker ligt.

Onze voordelen

Het Sigma Solutions hostingplatform is compleet gevirtualiseerd op basis van VMWare Technologie en Dell Hardware. Dankzij 24/7 monitoring kunnen wij snel ingrijpen in meerdere lagen: hardware, operating system, applicatieserver en website. Daarnaast krijgt u zekerheid dankzij een dagelijkse back-up met 14 dagen retentie.

ONLINE SUCCES IS…
…VERTROUWEN OP UW WEBBOUWER

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º