Nieuwe Productcatalogus Gericht op Conversie voor Verduyn Packaging
Verduyn

Nieuwe Productcatalogus Gericht op Conversie voor Verduyn Packaging

Door voor elke verpakkingsmachine een aparte pagina aan te maken voor Verduyn, kan het bedrijf gevonden worden door iedereen die naar een specifiek product zoekt.
 
 
Nicky TanDigital Consultant

De uitdaging

Verduyn heeft al meer dan 60 jaar ervaring met het ontwerpen, bouwen, en onderhouden van verpakkingsmachines in verschillende sectoren, zoals de voedingsindustrie en de pharma. Vanuit de bestaande klanten is het duidelijk geworden dat op het gebied van robotica een nieuwe, meer online gerichte benadering van marketing nodig is. 

Om door te kunnen blijven groeien is Verduyn terechtgekomen bij Sigma Solutions, de partij die bij kan dragen aan de groei van het bedrijf door een online kanaal neer te zetten dat vindbaar is voor klanten, en bijdraagt aan conversie.

Klantwensen

Bij Verduyn staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. Het uitgebreide assortiment en complete service moesten op de nieuwe site naar voren komen. Klanten moesten de services en producten van Verduyn makkelijk kunnen vinden. Om dit te bereiken, werd een optimalisatie van de User Experience (UX) en de invoering van een productcatalogus voorgesteld.

Aanpak

Om de vindbaarheid van Verduyn te vergroten, heeft Sigma Solutions een productcatalogus voor Verduyn opgezet. Waar voorheen geen producten beschikbaar waren op de website, hebben de experts van Sigma Solutions een complete productcatalogus ingericht. Hierdoor zijn alle verpakkingsmachines te vinden op merknaam, industrie, of toepassing. Het totale aantal pagina's is hiermee gegroeid tot meer dan 1.000.

In dit proces is ook nagedacht over de conversie van potentiële klanten. Huidige bezoekers op de website worden op verschillende manieren aangespoord in contact te komen met Verduyn, afhankelijk van hun positie in de klantreis. Zo kunnen zij op productpagina's brochures aanvragen. Ook is het mogelijk om, mocht een klant geen passende oplossing vinden, advies op maat aan te vragen. Verduyn is tenslotte expert op het gebied van maatwerk.

Tijdens het gehele proces heeft Verduyn mee kunnen kijken, om samen tot beslissingen te kunnen komen met betrekking tot de inhoud van de site. Zo is er bijvoorbeeld gezamenlijk besloten welke producten belangrijk zijn en uitgelicht dienen te worden. De kennis van beide partijen is zo gecombineerd om een website te creëren die leads genereert voor Verduyn Packaging.

Benieuwd naar hoe Sigma Solutions u kan helpen? Lees hier meer over onze diensten. 

 • Nieuwe Productcatalogus Gericht op Conversie voor Verduyn Packaging
  • Een balk met Call-To-Actions is constant aanwezig

 • Nieuwe Productcatalogus Gericht op Conversie voor Verduyn Packaging
  • De homepagina is visueel aantrekkelijk door het gebruik van afbeeldingen

  • Vanuit de homepagina kunnen producten worden gezocht op merknaam, toepassing, of industrie

 • Nieuwe Productcatalogus Gericht op Conversie voor Verduyn Packaging
  • Verduyn heeft zelf de mogelijkheid om nieuwsberichten toe te voegen

  • Nieuwsberichten brengen Verduyn in contact met bezoekers van de site

 • Nieuwe Productcatalogus Gericht op Conversie voor Verduyn Packaging
  • Bezoekers kunnen zoeken op producten per toepassing, wat meteen vindbaarheid genereert

  • Kunnen bezoekers niet vinden wat ze zoeken? Dan hebben ze de mogelijkheid om advies op maat te vragen

Het resultaat

Bij Sigma Solutions meten wij hoe onze sites bijdragen aan het succes van klanten. De site van Verduyn is nog nieuw, en binnenkort zal deze pagina bijgewerkt worden met de verandering in KPI's.

 •  

  >1.000

  Totale pagina's die gevonden kunnen worden

Over de opdrachtgever

client

Verduyn heeft al meer dan 60 jaar ervaring met de levering van verpakkingsmachines en het bouwen van maatwerk oplossingen in tal van sectoren, waaronder de voedingsindustrie, technische producten, medische apparatuur, persoonlijke verzorging, (bio-)pharma en chemicalieën.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Open Vrijblijvend Adviesgesprek?
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º