Handicare Trapliften

Chinese website voor Handicare Trapliften

“De snel groeiende Azië-Pacific markt biedt kansen voor Handicare. Een website gericht op deze markt draagt bij aan meer online leadgeneratie.”

 
Kevin KeijnerDigital Consultant

Handicare Trapliften heeft de missie om het dagelijks leven gemakkelijker te maken. Dit doet zij door verschillende type trapliften (recht, met bochten, buiten) te produceren en te verkopen. Sigma Solutions en Handicare Trapliften werken samen aan online succes voor Handicare. Online leadgeneratie is hierbij één van de belangrijkste pijlers in de samenwerking. Op frequente basis vindt overleg plaats tussen Handicare en Sigma Solutions. Tijdens deze overleggen worden onder andere ontwikkelingen binnen de markt en kansen besproken. 

Eind 2021 gaf Handicare tijdens één van deze meetings aan dat de snel groeiende Azië-Pacific markt steeds interessanter voor hen begint te worden. Het versterken van de positie binnen deze markt draagt bij aan de algemene groei van Handicare. Er was echter nog geen online platform beschikbaar waarmee Handicare deze markt kon bedienen.  

Chinese B2B website 

Voor een groot deel van de markten (landen) waar Handicare actief is, beschikte het al over een eigen website (in de betreffende taal). Om ook de Azië-Pacific markt beter te kunnen bedienen, stelde Sigma Solutions daarom voor om ook een website specifiek gericht op deze markt te ontwikkelen. In overleg met Handicare werd bepaald dat dit een Chinese website moest worden.  

Door de ervaring van Sigma Solutions met het Handicare platform en de verschillende websites van Handicare, kon deze website in (relatief) korte tijd worden gerealiseerd. Zo was er in het verleden ook al eens een Indonesische website gerealiseerd. Destijds was er echter nog geen regionaal Handicare team aanwezig om ook daadwerkelijk iets te doen in bijvoorbeeld opvolging van de online leads. Inmiddels beschikt Handicare in China echter wel over een lokaal team. Niets stond realisatie van een Chinese website dan ook nog in de weg. Sigma Solutions was hierbij verantwoordelijk voor de technische realisatie. Het vertalen / aanleveren van de content (tekst) werd gedaan door Handicare, in samenwerking met een vertaalbureau.  

Resultaat en vervolgstappen 

De Chinese website biedt Handicare een platform waarmee de groeipotentie binnen de Azië-Pacific markt kan worden benut. De website is uitermate geschikt voor B2B leadgeneratie. In de eerste maanden na livegang heeft dit zich al bewezen met de nodige online aanvragen.  

Om nog meer resultaat te halen werken Handicare en Sigma Solutions aan het zichtbaar maken van de Chinese website binnen Baidu, dé toonaangevende zoekmachine in Google. Anders dan in de meeste landen is Google immers niet toegankelijk in China. Door ook dit op de juiste manier in te richten beschikt Handicare straks over een Chinese website die significant gaat bijdragen aan online leadgeneratie in de Azië-Pacific markt.  

 • Chinese website voor Handicare Trapliften

  Over de opdrachtgever

  Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken. Zij levert oplossingen die de zelfstandigheid van de ouderen en gehandicapten bevorderen. 

  Handicare is een echt internationaal bedrijf, met productie en verkoop organisaties in Noorwegen, Zweden, Denemarken, Duitsland, Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Canada, de Verenigde Staten en China. Daarnaast worden haar producten verkocht via distributeurs in meer dan 40 landen.

  Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

  Open Vrijblijvend Adviesgesprek?
  Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

  E-book

  Zo wordt uw website een lead generator 
  In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

  Download het E-book ›