De kracht van cases voor BKRS Crane Systems
BKRS Crane Systems

De kracht van cases voor BKRS Crane Systems

Een productcatalogus bij BKRS vertelt maar een klein deel van het verhaal. BKRS doet zo veel meer dan simpele kraansystemen installeren. We hebben prachtige cases geschreven over de meest diverse kranen door heel Europa. De service van BKRS wordt altijd geprezen door de klant, wat we mooi in cases kunnen vertellen.

Dennis OostindieDigital Consultant bij Sigma Solutions

De uitdaging

BKRS Crane Systems is een producent van kraansystemen. Deze maken zij in overleg met de klant compleet op maat, waarbij rekening wordt gehouden met alle factoren en wensen. Of het nu gaat om een kraan met een enorme overspanning, of juist een kleine werkruimte waar bijna geen kraansysteem in past, BKRS denkt mee met de klant en vindt een oplossing op maat. Een van de vragen van BKRS was dan ook hoe zij deze diversiteit het beste konden communiceren via online kanalen.

Een productcatalogus vertelt natuurlijk maar een deel van het verhaal. Hier kan BKRS namelijk de verschillende kraansystemen tonen die zij kunnen leveren, maar weer niet het stuk maatwerk en diensten hier omheen. Dit stuk maatwerk onderscheidt BKRS juist van de concurrenten, die vaak standaardoplossingen kunnen leveren. BKRS verzorgt echter ook de complete projectbegeleiding, neemt een adviserende rol in, produceert het complete kraansysteem en neemt het onderhoud aan de kraansystemen ook graag op.

De oplossing

BKRS kon natuurlijk zelf schrijven over de diversiteit aan projecten die zij hebben geleverd, maar veel overtuigender is het woord van tevreden klanten. Daarom heeft Sigma Solutions samen met BKRS een opzet uitgewerkt voor het schrijven van showcases. De cases worden geschreven op basis van interviews met BKRS en de klant. Nadat de teksten zijn goedgekeurd door beide partijen, worden de cases gepubliceerd op de website van BKRS inclusief foto's of video's. 

Deze cases bezorgen BKRS drie belangrijke voordelen. Ten eerste laat BKRS de diversiteit aan producten en productopties zien, ten tweede kunnen de diensten van BKRS mooi uitgelicht woorden, en ten derde zijn cases een belangrijk product om vertrouwen te wekken bij bezoekers van de website.

Van hijsmiddel tot megakraan

BKRS werkt jaarlijks aan vele uiteenlopende projecten. Samen met Sigma Solutions bepalen zij welke projecten het meest interessant zijn om uit te werken. Dat kan gaan om speciale opties op een kraansysteem, een unieke toepassing, een compleet nieuw product of juist de snelheid waarmee een project opgeleverd kan worden. In de interviews vertelt BKRS wat er zo bijzonder was aan het project, en welke uitdagingen BKRS heeft opgelost. De casepagina's van BKRS bieden uitgebreid de mogelijkheid om foto's en video's toe te voegen, die de bijzonderheden kunnen uitlichten.

Cases beschrijven processen

De showcases op de website van BKRS gaan over de succesvolle projecten die zij hebben geleverd. Deze projecten zijn bij BKRS complete processen, die beginnen bij de uitdaging van de klant, en vervolgens de ontwerp- en productiefase doorlopen. Ook is BKRS beschikbaar voor onderhoud en revisie van kraansystemen. Deze processen kunnen optimaal in cases worden beschreven, omdat de klant van BKRS ook vertelt hoe deze bediening wordt ervaren.

Het woord van de klant is goud

Op de website van BKRS is het niet alleen de slager die zijn eigen vlees keurt: hoe de producten en dienstverlening worden ervaren is natuurlijk het belangrijkst. Het interview met de klant van BKRS levert altijd interessante inzichten op. Want waar iets als installatie binnen 2 dagen normaal is voor BKRS, werd dit door de klant als een positieve verrassing ervaren. 

Daarmee vervullen de cases van BKRS een belangrijke rol. De bezoekers die op de website van BKRS terechtkomen moeten eerst overtuigd worden van de propositie van BKRS voordat zij contact opnemen met de kraanspecialist. Vertrouwen speelt daarbij een cruciale rol, en de cases van BKRS dragen hier aan bij met een vorm van mond-op-mond reclame.

Benieuwd naar de cases van BKRS? Kijk gerust eens op de site! Of wilt u meer weten over B2B Online Leadgeneratie en wat dit voor uw bedrijf kan betekenen? Lees dan hier verder.

 • De kracht van cases voor BKRS Crane Systems
  • Met de casekaart kan BKRS haar grote dienstgebied tonen.

 • De kracht van cases voor BKRS Crane Systems
  • Grote foto's laten de unieke producten van BKRS goed zien.

  • Ook de klant van BKRS komt aan het woord in de cases.

 • De kracht van cases voor BKRS Crane Systems
  • BKRS kan onbeperkt foto's toevoegen, en toelichting geven op de kraansystemen met hotspots

Het resultaat

De volgende resultaten zijn behaald met dit project

 • 3.000

  paginabezoeken aan de casepagina's in 1 jaar

 • 32%

  langere leestijd op casepagina's dan andere pagina's

 • Leads

  BKRS heeft al leads binnengekregen vanuit de cases

Over de opdrachtgever

client

BKRS Crane Systems [https://bkrs.nl/nl/home/?utm_source=Sigma] [https://bkrs.nl/nl/home/?utm_source=Sigma] is producent van niet-standaard, complexe kraansystemen in Nederland én over de grens. De volledige ontwikkeling van een kraansysteem voert BKRS zelf uit, en gaat altijd in overleg met de klant, zodat alle wensen vervuld worden.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Open Vrijblijvend Adviesgesprek?
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º