Kosten Online Marketing: Zoekmachine Optimalisatie Prijzen / Kosten

zoekmachine optimalisatie kosten “Wat zijn de kosten voor Zoekmachine Optimalisatie?” Een vraag die ons regelmatig gesteld wordt, maar die soms lastig te beantwoorden valt. Wij gebruiken als stelregel dat een klant, die wil starten met het verbeteren van zijn online vindbaarheid, moet uitgaan van een minimale maandelijks investering van €900. Bij deze investering zie je na 3 maanden gegarandeerd de eerste resultaten! Heb je nog nooit echt wat aan de vindbaarheid van je website gedaan, dan zal het zo zijn dat je de eerste veranderingen al binnen een maand merkt. 

Kortom: voor 900 euro per maand kun je een goede start maken met het verbeteren van je online vindbaarheid.

 

Zoekmachine Optimalisatie: “Oké!” “Maar wat doen jullie dan?”

Dit hangt heel erg af van de huidige status. Uiteraard brengen we eerst in kaart wat er moet gebeuren zowel qua techniek als content. Is de techniek in orde? Dan gaan we aan de slag met het aanpassen, schrijven en delen van content. 

Resultaat!?

Het inzicht in de kosten heb je nu, maar vanaf wanneer heb je daadwerkelijk profijt van de het verbeteren van je online vindbaarheid? Zoals in de inleiding al werd benoemd is het resultaat vaak na ongeveer 3 maanden zichtbaar. Uitgaande van het eerder genoemde bedrag begin je in de eerste maand met set-up en onderzoek. In de twee maanden daaropvolgend zul je zien dat het aantal vertoningen van je website, het doorklikpercentage en je gemiddelde positie (ranking in Google) omhoog gaat. Met als gevolg dat er meer bezoekers op je website komen en je uiteindelijk meer leads genereert. Reken jezelf echter niet te snel rijk, want in hoog concurrerende branches kan dit enkele maanden langer duren. 

SEO in het grotere geheel

Search Engine Optimalization (SEO) maakt onderdeel uit van het grotere Online Marketing spectrum. Bekijk de onderstaande infographic om te zien hoe zoekmachine optimalisatie deel uitmaakt van je gehele online marketing aanpak. Eens in gesprek gaan over Online Marketing? Bel of mail ons dan. 

zoekmachine-optimalisatie-prijzen.png

Aan de slag?

Meer weten over de kosten van Zoekmachine Optimalisatie of Online Marketing? Neem voor een verhelderend gesprek en een goede bak koffie contact met ons op.


Andere blogartikelen

 • Waarom developers het zo leuk vinden bij ons

  Geschreven door: op woensdag 13 november 2019

  Bij ons op kantoor werkt een team van betrokken specialisten, waaronder 4 backend developers en 4 UX developers. Zij zorgen voor een belangrijk fundament binnen dit bedrijf. Een goede reden om te zorg ...

  Bekijk het artikel »
 • Beachvolleyballen voor het goede doel!

  Geschreven door: op vrijdag 25 oktober 2019

  Afgelopen vrijdag 11 oktober  hebben diverse betrokken specialisten uit ons team de handen ineen geslagen met een van onze opdrachtgevers. Samen met De Monchy International B.V. hebben we meegeda ...

  Bekijk het artikel »
 • Het gebruik van een Photoslider

  Geschreven door: op maandag 7 oktober 2019

  Ze zijn er in alle soorten en maten en staan meestal bovenaan een websitepagina. Dan heb ik het natuurlijk over photosliders. Zo bent u vast bekend met de traditionele foto die langzaam vervaagd en wa ...

  Bekijk het artikel »
Bel 072 5345 888
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd-gazellen-2018.jpg
Google analytics
partners-logo.jpg
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten