Website KPI Rapportages

Geschreven door: op vrijdag 13 september 2019

Leestijd: 1 minuut

Website KPI Rapportages geven inzicht in ROI en kansen van het internetkanaal. Sigma Solutions ondersteunt met advies, inrichting en rapportage.

Waarom Website KPI Rapportages

Website KPI rapportages geven inzicht in het rendement of de ROI van de website en het internetkanaal. Daarnaast biedt het de mogelijkheid de website te optimaliseren en verbeterkansen inclusief het effect ervan inzichtelijk te maken. Verder maken Website KPI rapportages de prestaties van het internetbueau, de online marketing bureau's en kanaalspecialisten kwantificeerbaar.

Onderdelen Website KPI Rapportages

  • Aantal unieke website gebruikers per periode.
  • Aantal website leads per periode en de conversie daarvan per periode.
  • De totale omzet die via website leads is gegenereerd per periode.
  • De bijdrage die de verschillende online marketing kanalen (online vindbaarheid / e-mailmarketing / affiliatemarketing en bannering / etc.) per periode leveren aan het rendement van de website.

Andere KPI Rapportages

Over Internetbureau Sigma Solutions

Sigma Solutions, Online Business Partner sinds 2003 met meer dan 100 tevreden en succesvolle zakelijke klanten, bestaat uit een team van gecertificeerde webdevelopers en internetmarketeers. Al onze teamleden zijn Google Analytics gecertificeerd. Samen werken we iedere dag aan onze missie: het internetkanaal meetbaar en met positief rendement aan de business van onze klanten laten bijdragen.

Meer informatie over internetbureau Sigma Solutions en onze referenties.

Aan de slag met Website KPI Rapportages?

Inzicht in rendement en kansen van het internetkanaal met behulp van Website KPI Rapportages? Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op met Sigma Solutions, info@sigmasolutions.nl, 072 5345 888 of bovenstaand contactformulier.


Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›