Wat is Google Pagespeed Insights (PSI) en waarom zou ik dat moeten gebruiken header image

Wat is Google Pagespeed Insights (PSI) en waarom zou ik dat moeten gebruiken

dinsdag 3 december 2019 ·Leestijd: 1 minuut
contacteer auteur:

Je hebt het vast al eens voorbij zien komen: Google Pagespeed. in deze blog leggen we uit wat je kunt doen met Google Pagespeed insights en waarom je deze (of andere) tools moet gebruiken

Wat is Google Pagespeed Insights (PSI)

Google Pagespeed Insights is een tool van Google waarmee de snelheid van een pagina berekend kan worden. De beoordeling wordt berekend op basis van verschillende onderdelen en wordt uitgevoerd voor zowel de smartphone als de desktop.

Een pagina testen kan op de website van Google Pagespeed insights: https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?hl=nl

De resultaten kunnen gebruikt worden om de pagina’s sneller te maken. Zo krijg je tips over  bijvoorbeeld het gebruik van moderne afbeeldingsformaten en of bepaalde bronnen de weergave blokkeren bij het inladen.

 


Andere blogartikelen

B2B E-commerce… Wakker worden!
Geschreven door
op dinsdag 28 juni 2022
Veel B2B-bedrijven in blijven hangen in; nauwelijks vindbare, verouderde B2B e-commerce websites met minimale conversiemogelijkheden en een betreurenswaardige gebruikerservaring. Zonde!
B2B Leadgeneratie: Alles wat je altijd al wilde weten!
Geschreven door
op maandag 27 juni 2022
B2B online leadgeneratie is het proces van het identificeren van de ideale klanten voor uw product of dienst, en hen vervolgens overhalen tot aankoop. Het is een essentiële activiteit voor B2B sales- en marketingteams.
Wat maakt een B2B webshop succesvol?
Geschreven door
op zondag 26 juni 2022
De opmars van de B2B webshop neemt toe. Regelmatig krijgen wij de vraag of er een groot verschil is tussen een consumentgerichte webshop en een puur B2B gedreven webshop. In deze blog leggen wij u uit hoe een B2B webshop succesvol kan zijn en worden.
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º