Succesvolle B2B online marketing met deze vijf tools header image

Succesvolle B2B online marketing met deze vijf tools

dinsdag 22 september 2020 ·Leestijd: 1 minuut
contacteer auteur:

De fundamenten onder marketing veranderen niet. De technologieën en bijbehorende tools wel, zoals mooi gevisualiseerd in het filmpje â€˜The Man in the Chair’. Lees hier meer over de vijf tools die wij inzetten om B2B marketingactiviteiten succesvol te maken.

Het landschap van B2B marketing tools

De B2B marketeer heeft anno 2020 ruim 8.000 B2B marketing tools beschikbaar... Een overweldigend aantal. Het is dan ook helemaal niet vreemd dat je als B2B marketeer al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Om een goed beeld te krijgen van de overweldigende omvang: hieronder een overzicht van de B2B Marketing tools die momenteel te gebruiken zijn.

Vijf tools voor optimalisatie van B2B online marketing

MailchimpMailchimp is een marketingautomatie platform en e-mailmarketing service. Met Mailchimp kun je eenvoudig nieuwsbrieven maken en versturen als onderdeel van de online marketing van jouw bedrijf. 

 


Andere blogartikelen

B2B E-commerce… Wakker worden!
Geschreven door
op dinsdag 28 juni 2022
Veel B2B-bedrijven in blijven hangen in; nauwelijks vindbare, verouderde B2B e-commerce websites met minimale conversiemogelijkheden en een betreurenswaardige gebruikerservaring. Zonde!
B2B Leadgeneratie: Alles wat je altijd al wilde weten!
Geschreven door
op maandag 27 juni 2022
B2B online leadgeneratie is het proces van het identificeren van de ideale klanten voor uw product of dienst, en hen vervolgens overhalen tot aankoop. Het is een essentiële activiteit voor B2B sales- en marketingteams.
Wat maakt een B2B webshop succesvol?
Geschreven door
op zondag 26 juni 2022
De opmars van de B2B webshop neemt toe. Regelmatig krijgen wij de vraag of er een groot verschil is tussen een consumentgerichte webshop en een puur B2B gedreven webshop. In deze blog leggen wij u uit hoe een B2B webshop succesvol kan zijn en worden.
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º