SEO KPI Rapportage voor Online Rendement

Geschreven door: op zaterdag 13 maart 2021

Leestijd: 1 minuut

SEO KPI Rapportages geven inzicht in ROI en kansen van SEO activiteiten. Sigma Solutions ondersteunt met inrichting, rapportage en advies.

Waarom SEO KPI Rapportages

SEO KPI rapportages geven inzicht in het rendement van uw SEO inspanningen. Conversies en omzet worden gemeten en inzichtelijk gemaakt. Daarnaast krijgt u inzicht in de prestaties van internetbureau, SEO-bureau's en andere partners. De zichtbaarheid van de website in zoekmachines wordt inzichtelijk gemaakt. Onze rapportages laten zien hoe vaak een website wordt weergegeven en op welke zoektermen. Verder wordt het klikgedrag van de websitebezoekers inzichtelijk, via welke organische termen wordt de website gevonden èn bezocht?

Onderdelen SEO KPI Rapportages

Enkele onderdelen van onze SEO KPI Rapportages zijn:

  • Aantal weergaven van de website in organische zoekresultaten per periode.
  • Aantal bezoeken aan de website via organische zoekresultaten per periode.
  • Totale omzet van de website via organische zoekresultaten.
  • Inzicht in unieke website bezoekers, betrokkenheid websitebezoekers, conversie websites bezoekers en omzet websitebezoeker op het niveau van SEO landingpages en SEO doeltermen.

Andere KPI Rapportage Voorbeelden

Over Internetbureau Sigma Solutions

Sigma Solutions, Online Business Partner sinds 2003, bestaat uit een team van gecertificeerde webdevelopers en internetmarketeers. Al onze teamleden zijn Google Analytics gecertificeerd. Samen werken we iedere dag aan onze missie: het internetkanaal meetbaar en met positief rendement aan de business van onze klanten laten bijdragen.

Meer informatie over internetbureau Sigma Solutions en onze referenties.

Aan de slag met SEO KPI Rapportages?

Inzicht in rendement en kansen van het internetkanaal met behulp van SEO KPI Rapportages? Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact op met Sigma Solutions, info@sigmasolutions.nl, 072 5345 888 of bovenstaand contactformulier.


Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›