Creëer optimaal gebruiksgemak met een 'mijn' omgeving

Geschreven door: op donderdag 24 juni 2021

Leestijd: 2 minuten

De online bezoeker wil maar één ding, gemakkelijk en snel worden voorzien in de informatiebehoeften. Gebruiksgemak is dan ook het sleutelwoord waarmee we de online bezoeker kunnen vasthouden!

Inzicht in de status

Stel: een klant heeft iets bij u besteld en zij zijn erg benieuwd wat de status is van die bestelling. Of zij willen graag te allen tijde zien welke producten en/of diensten u aanbiedt.  Dan is het prettig als zij constant op de hoogte worden gehouden van de stand van zaken en de laatste ontwikkelingen. Een 'Mijn' omgeving portal is een persoonlijke pagina waarop de klant al deze informatie kan vinden. Eenmaal ingelogd zien zij direct de status van de bestelling, de kosten die zijn gemaakt, of een nieuw product al binnen is... kortom; de klant weet meteen waar zij aan toe is. 

Meerwaarde bieden met 'Mijn' omgeving portal

De online bezoeker kan kiezen uit ontzettend veel verschillende aanbieders. Zij zoeken naar die ene aanbieder die meerwaarde biedt. Door hen de mogelijkheid te geven tot een eigen omgeving, met inzicht in alle informatie die persoonlijke relevantie biedt, schenkt het bedrijf hen het vertrouwen waarnaar zij op zoek zijn. 

Producten en diensten gemakkelijk en snel afnemen

Is de klant zover dat zij graag een dienst of product wil afnemen? Dan willen zij geen omslachtig proces doorlopen. Binnen de 'Mijn' omgeving portal is het te doorlopen proces inzichtelijk en kunnen eventuele inschrijfformulieren gemakkelijk worden ingevuld. Dat is niet alleen prettig voor de klant! Ook medewerkers worden hierdoor ontzien. Zij hoeven niet langer gegevens over te nemen. Dat scheelt flink wat tijd en (eventuele) fouten.

Met minder mensen toch 24/7 bereikbaar

Hoe vaak wordt de klantenservice gebeld met de vraag waar een pakketje blijft? Door de klant het gemak van een 'Mijn' omgeving portal te bieden kunnen zij het antwoord vinden op al hun vragen op elk moment, via alle devices.  

Wij denken strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie

Bent u benieuwd hoe u uw klanten optimaal kan bedienen met een 'Mijn' omgeving portal? Wij staan voor u klaar met de inzichten en de uitvoering waarmee u uw doelgroep bereikt en uw klanten behoudt. 

  • Optimale snelle werking via alle devices
  • Wereldwijde snelle laadtijden
  • Geschikt voor alle talen

Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.


Andere blogartikelen

Bel 072 5345 888
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book »

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›