• Ketenbeheersing: beïnvloed uw eigen succes en dat van uw ketenpartners

Ketenbeheersing: beïnvloed uw eigen succes en dat van uw ketenpartners

Uniformiteit is essentieel voor een optimale en gelijke klantbeleving bij B2B2C-bedrijven. Er is veel vraag en aanbod, maar ook de concurrentie is hoog. Het is dan ook van belang dat u uzelf differentieert van uw concurrenten door kwaliteit en expertise te leveren.

Maar hoe zorgt u ervoor dat ook uw distributiepartners, dealers, franchisers of verkooppunten dezelfde kwaliteit en eigenheid uitstralen als uw bedrijf? Door hen te helpen, met behulp van slimme online oplossingen en marketingactiviteiten, neemt u de regie in eigen hand en oefent u invloed uit op de hele keten.

Als uw ketenpartners groeien, groeit u mee

Deze aanpak vergt uiteraard een investering van uw kant. Maar u zult zien dat uw succes flink groeit wanneer uw ketenpartners succesvol zijn. Zij hebben de resources om succesvol online handel te bedrijven namelijk niet.

Dus komt u in beeld. U zorgt ervoor dat u uw ketenpartners een handje helpt. Met behulp van bijvoorbeeld een gecentraliseerd CMS, waarmee uw medewerkers in één keer het assortiment van alle ketenpartners updaten. Of slimme online (web)apps die het zakendoen vergemakkelijken, zoals bijvoorbeeld koppelingen met alle ERP-, CRM- en transportgerelateerde systemen. Ook online marketing campagnes zijn makkelijker uit te voeren wanneer dit, door uw medewerkers, centraal geïnitieerd en beheerd worden. 

Projectvoorbeeld: Triumph Motorcycles

Zo koos Triumph Motorcycles Benelux voor een (de)centraal websiteplatform waarmee zij invloed op de kwaliteit van de dealerwebsites heeft. Het platform is geïntegreerd met het CRM-systeem van Triumph én een centrale database met motoroccasions. Wanneer er een proefritaanvraag plaatsvindt wordt dit direct in het systeem van Triumph geregistreerd. Zo kan zij de prestaties van haar dealers monitoren.

Wij zijn Sigma Solutions: uw online business partner

Wij helpen u uw producten, diensten en kennis digitaal te ontsluiten. Zo wordt u gevonden door nieuwe klanten, kunnen uw medewerkers zich weer richten op hun kerntaken en blijft uw bedrijf continu groeien.

Ontketen ook uniformiteit in uw keten. Laten we eens praten!

Samen zorgen we ervoor dat zowel u als uw ketenpartners boven de massa uit te stijgen, waardoor u beiden uw groeidoelstellingen kunt bewerkstelligen. Bent u benieuwd hoe u dit kunt realiseren? Bekijk de succesverhalen van onze klanten of neem contact met ons op.

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Bekijk al onze tevreden klanten ›
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book Â»

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º