Webshop Bouwer voor Online Succes = Sigma Solutions

showcase

LEOXX, in 1 jaar 100% meer websitebezoek

 

Bekijk case

Op zoek naar een webshop bouwer die realiseert dat het internet meetbaar en met positieve ROI bijdraagt aan groei? Maak kennis met Sigma Solutions.

Onze aanpak bij Webshop Bouw

  • Bij het bouwen van een webshop kijken wij niet alleen naar de functionele wensen van onze opdrachtgever. De onderliggende doelstellingen zijn voor ons even belangrijk. Op basis daarvan weten wij of het internetkanaal de klant succesvol kan maken.
  • In een webshop realisatieproject realiseren wij de functionele wensen van onze opdrachtgever. Wij maken daarbij gebruik van Accessify WCMS, ons cms en e-commerce systeem, waarbinnen veelgevraagde functionaliteit standaard aanwezig is en dus alleen hoeft te worden ingericht.
  • Nadat de webshop is gerealiseerd voeren wij vaak een online marketing of webshop marketing traject voor onze klant uit. Hiermee zorgen wij ervoor dat de webshop het maximum aantal kopende bezoekers ontvangt. Om de conversieratio de maximaliseren voeren wij vaak een webshop optimalisatie traject uit. Waarbij de functionaliteit en content van een webshop continu wordt verbeterd om nog beter aan te sluiten bij de wensen van onze klant en de klanten van onze klant.

Over Internetbureau Sigma Solutions

  • In 2003 opgericht Fullservice Internetbureau;
  • Ruim 10 jaar ervaring met het bouwen van succesvolle webshops.

Meer informatie over internetbureau Sigma Solutions en onze referenties.

Kennismaking met Webshop Bouwer Sigma Solutions?

Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Webshop Bouwer Sigma Solutions contact met ons op via info@sigmasolutions.nl, telefoonnummer 072 5345 888 of bovenstaand contactformulier.

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
AOC is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book Â»

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º