Webdesign Alkmaar

showcase

LEOXX, in 1 jaar 100% meer websitebezoek

 

Bekijk case

Bent u als Alkmaarse ondernemer op zoek naar een professioneel webdesign? De webdesigns websites van Sigma Solutions zorgen voor online succes.

De Webdesign Werkwijze van Sigma Solutions

  • Draadmodellen: in nauw overleg met onze opdrachtgever stellen wij draadmodellen (of blauwdrukken) op voor de verschillende templates (of paginatypes) van de website. Wij houden daarbij rekening met de devices (smartphone, tablet en desktop) waarop de website bekeken gaat worden. Om er zeker van te zijn dat website onze opdrachtgever online succes brengt wordt elke pagina voorzien van een call 2 action.
  • Grafisch Ontwerp: op basis van de corporate identity van onze opdrachtgever en de draadmodellen maakt onze webdesigner een grafisch ontwerp bestaande uit enkele voorstellen van de voorpagina van de website. Als na enkele correctieronden door de opdrachtgever akkoord is gegeven op het webdesign van de voorpagina worden de andere draadmodellen vormgegeven.
  • Technische Realisatie Templates: op basis van de grafisch ontworpen templates verzorgen onze webdevelopers de technische realisatie van de templates die in het CMS worden geactiveerd. Hierbij zorgen we ervoor dat de templates in alle moderne browsers (Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Internet Explorer) op verschillende devices (smartphone, tablet, desktop) werkend worden gemaakt.

Voordelen Webdesign van Sigma Solutions

  • Onze webdesigns zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel en gericht op conversie. Het gaat ons om het rendement wat onze opdrachtgever met het webdesign realiseert.
  • Wij houden rekening met het gebruik en de doelgroep van onze webdesigns. Wordt de website veel bekeken op smartphones, dan maken wij een apart webdesign voor smartphones. Zo niet, dan maken wij geen webdesign voor mobiele websites. Deze aanpak bespaart onze opdrachtgevers kosten.

Aanvullende Diensten

Over Sigma Solutions

  • Sinds onze oprichting in 2003 hebben wij al meer dan 100 bedrijven online succesvol gemaakt.
  • Al meer dan 10 jaar ervaring met webdesign.

Meer informatie over Full Service Internetbureau Sigma Solutions.

Aan de slag professioneel webdesign?

Ook aan de slag met een website met professioneel webdesign? Neem voor een vrijblijvende afspraak contact op via bovenstaande telefoonnummer of contactformulier!

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd-gazellen-2018.jpg
Google analytics
partners-logo.jpg
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book »

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›