Even voorstellen: Timo Werkhoven

Hoi, ik ben Timo Werkhoven, 19 jaar oud en woon in Schagen. Op 18 April ben ik stage komen lopen bij Sigma Solutions als Front-end developer. Na afloop van mijn stage was het voor mij mogelijk om naast mijn studie werkzaam te blijven bij Sigma Solutions. Ik studeer op het moment Communication and Multimedia Design aan de HvA. Ik zit op het moment in het 3e jaar en ben bezig met de minor Designing for emerging technologies. Hierin ligt mijn interesse vooral bij Artificial Intelligence en the Internet of Things.  

 

Mijn Hobby's en interesse 

Als ik niet bezig ben met werk of school dan game, lees of sport ik graag. Als ik game is dit vaak met een aantal vrienden. We spelen dan games zoals Apex Legends, Overwatch 2 of Elden ring.  

Ook ben ik vaak met mijn neus in de boeken te vinden. Ik lees dan vooral boeken onder het genre sci-fi / fantasy.  

Qua sport doe ik al een aantal jaar aan tennis en ben ik ook actief bezig met toernooitjes.  

Dankzij mijn minor Designing for emerging technologies ben ik de laatste tijd ook meer bezig met het maken van kleine IoT projecten. Zo ben ik op het moment bezig met een klein systeem dat ervoor zorgt dat mijn Spotify op pauze gaat als iemand de kamer binnen komt lopen. 

 

Mijn rol binnen Sigma Solutions. 

Mijn rol binnen Sigma Solutions is Front-end developer. Als front-end developer zorg ik voor de voorkant van de website. Ik zorg dat alles eruit ziet zoals het eruit zou moeten zien en dat alle interactie op de website werkt. 

Ook ben ik momenteel bezig met het leren en implementeren van nieuwe technieken. Zo ben ik bezig met het neerzetten van een klanten omgeving in Vuejs en het bekijken van alle mogelijkheden van Vuejs.  

 


Andere blogartikelen

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›