Even voorstellen: Mandy Platte

Geschreven door: op zondag 25 september 2022

Leestijd: 1 minuut

Hi! Ik ben Mandy Platte, 21 jaar oud en woon in Breezand. Op 5 september ben ik hier bij Sigma Solutions begonnen als stagiair. Op dit moment doe ik de opleiding Software Engineering aan de Hogeschool van Amsterdam en ben ik net begonnen aan mijn derde jaar.

Hobby’s en interesses

Mijn favoriete hobby is gamen. Zo speel ik veel Apex legends, Overwatch, Fallout en horror games. De meeste games speel ik samen met mijn vrienden. Stel ik ben niet aan het gamen dan kijk ik meestal anime of een film/serie met vrienden. Daarnaast vind ik het leuk om in de trein manga te lezen.

Qua sporten doe ik aan karate. Daar zit ik nu zo'n vier jaar op en ik heb op dit moment een blauwe band. Als ik heel eerlijk ben, ben ik het afgelopen jaar niet zo vaak heen gegaan. Dit wil ik zo snel mogelijk weer oppakken. 

Werkzaamheden binnen Sigma Solutions

Tijdens mijn stage werk ik als developer aan Accessify Easy. Hier werk ik aan de beheerschermen van Accessify en maak ik ze minder ingewikkeld en technisch. Op deze manier worden ze gebruiksvriendelijker en toegankelijker voor klanten. Daarnaast werkt het ook prettiger voor de niet developer collega's. Verder maak ik voor mijn stage nog een onderzoeksrapport. Deze ga ik schrijven over het testen van de front-end en vervolgens daarover een aanbeveling doen voor Sigma Solutions.

Bent u benieuwd naar mijn werkzaamheden of die van mijn collega’s? Neem dan gerust contact op met mij of één van mijn collega’s!


Andere blogartikelen

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›