Website scan

Website Scan

Waardevol advies om doelstellingen te bereiken

Trekt uw website weinig bezoekers? Ziet u geen resultaten waaruit blijkt dat uw website bijdraagt aan uw bedrijfsdoelstellingen? Een website scan biedt inzicht in verbeterkansen.

Compleet advies voor uw website

Onze website scan is een gratis onderdeel van het advies dat wij uitbrengen om uw website te optimaliseren. Onze website scan bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Analyse Website Traffic: welke middelen worden ingezet om websitebezoek te realiseren en welke optimalisaties zijn daar mogelijk?
  • Analyse Website Usability: hoe gebruiksvriendelijk is de website?
  • Analyse Website Conversie: hoe eenvoudig kunnen websitebezoekers converteren?
  • Technische Analyse: hoe verhoudt de gebruikte technologie zich tot dat wat gebruikelijk is? Hoe veilig is de gebruikte techniek?
  • Analytics Analyse: is Google Analytics (of een ander web analytics pakket) geactiveerd en op de juiste wijze ingericht?

 Wij maken van uw website uw beste medewerker

Een goede websitepagina leidt naar conversie en draagt bij aan efficiency en groei van uw business. Uw website is uw beste accountmanager of binnendienstmedewerker. Wanneer deze niet optimaal werkt is het tijd om verbeteringslagen te maken!

ONLINE SUCCES IS…
…EEN WEBSITE DIE MEETBAAR BIJDRAAGT

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd gazellen 2017
Google analytics
partners-logo.jpg

whitepaper-customer-selfservice-1.png

Bedien uw klanten optimaal met customer selfservice

Download de whitepaper ›