Google Analytics

Google Analytics

Inzicht in online rendement

Wilt u meer inzicht in de toegevoegde waarde van uw website of webshop? Een goed geïmplementeerd en ingericht Google Analytics account geeft inzicht in het rendement en de verbeterkansen van het online kanaal.

Alles is meetbaar

Met de doelen van Google Analytics is het eenvoudig om marketingdoelstellingen te meten, ook als dit een technische uitdaging is. Het gedrag van websitebezoekers is continue meetbaar, denk hierbij aan: paginaweergaven, verzending van formulieren, gebruik van de interne zoekfunctie en bezoekersgedrag.

Financieel rendement zichtbaar maken

Onze gecertificeerde specialisten weten het maximale uit Google Analytics te halen. De resultaten leggen we vast in rapportages. Zo beschikt u over een actueel en relevant overzicht waarin het financieel rendement van uw website zichtbaar wordt. Doordat Analytics naadloos integreert met Google Adwords en andere tooling kunnen wij een volledig advies geven wat betreft online marketing en websiteoptimalisatie.

Wat haalt u hieruit?

Wij kunnen complexe data omzetten in begrijpelijke overzichten. Zo wordt het voor u onder andere duidelijk waar uw bezoekers vandaan komen, op welke regio's u zich moet richten, welke bezoekers mogelijke prospects zijn en welke kansen er voor uw onderneming zijn. U krijgt inzicht in het resultaat van uw marketinginspanningen. Wij bevestigen door middel van rapportage het online succes dat wij voor u creëren.

Wij denken strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

ONLINE SUCCES IS…
…KANSEN ZIEN

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd gazellen 2017
Google analytics
partners-logo.jpg

whitepaper-customer-selfservice-1.png

Bedien uw klanten optimaal met customer selfservice

Download de whitepaper ›