Webshop laten maken voor Industrie en Maakbedrijven

Webshop laten maken voor Industrie en Maakbedrijven

Vergroot uw business met een webshop voor uw industrie- en/of maakbedrijf

E-commerce is niet alleen voor B2C bedrijven een bron van inkomsten die steeds belangrijker wordt. Ook voor de industrie en maakbedrijven is een goede webshop een krachtige tool om de concurrentie voor te blijven, expertise tentoon te stellen en klantvriendelijkheid te waarborgen. De experts van Sigma Solutions hebben veel ervaring in het bouwen webshops voor industrie- en maakbedrijven. Wij presenteren u drie voordelen:

Vergroot uw bereik

Het is goed mogelijk dat uw klanten opereren in een andere tijdzone dan uw indrustrie- of maakbedrijf. In die zin ontzorgt een webshop uw onderneming: met een webshop kunt u klanten voorzien in hun behoefte buiten de fysieke openingstijden. U bent 24/7 bereikbaar. Daarnaast wordt het voor bezoekers het in één oogopslag mogelijk om inzage te krijgen in aanbod, productinformatie en prijzen, zodat uw klanten gerichter kunnen zoeken en sneller vinden wat zij nodig hebben.

Vergroot klantvriendelijkheid

Ook voor een industrie- of maakbedrijf staat klantvriendelijkheid voorop. Met een goede webshop wordt deze direct verbeterd in de zin dat u klantinformatie en ordergeschiedenis kunt gebruiken om een gepersonaliseerde klantervaring te bieden. Zo verhoogt u klanttevredenheid.

Het totaalpakket

Niet voor niets noemen wij ons Online Business Partner. Sigma Solutions biedt naast webshops voor industrie en maakbedrijven nog veel meer slimme online oplossingen voor B2B ondernemingen. Bent u benieuwd hoe wij uw onderneming naar een hoger online niveau kunnen brengen? Neem dan snel contact met ons op.

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd-gazellen-2018.jpg
Google analytics
partners-logo.jpg
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book »

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›