Webshop laten maken voor Distributeurs en Groothandels

Webshop laten maken voor Distributeurs en Groothandels

Met een webshop voor uw B2B onderneming vergroot u uw business

E-commerce is een bron van inkomsten die steeds belangrijker wordt voor bedrijven. Dat geldt ook voor B2B organisaties, zoals distributeurs en groothandels. Om concurrentie voor te blijven, expertise te delen, klantvriendelijkheid te waarborgen èn verder uit te breiden, is een goede webshop een belangrijk onderdeel van uw online B2B activiteiten. Sigma Solutions heeft voor deze complexe opgave zowel de creativiteit als kennis in huis. Hieronder volgen drie voordelen van een goede webshop.

Altijd bereikbaar

Bent u een distributeur of hebt u een groothandel? Met een webshop is het mogelijk om klanten te voorzien in hun behoefte tot ver buiten de openingstijden. U bent 24/7 bereikbaar. Daarnaast wordt het voor bezoekers het in één oogopslag mogelijk om inzage te krijgen in aanbod, productinformatie en prijzen.

Vergroot klantvriendelijkheid

Als distributeur of groothandel is klantvriendelijkheid een belangrijk aspect van uw werk. Met een goede webshop wordt deze verbeterd in de zin dat u klantinformatie en ordergeschiedenis kunt gebruiken om een gepersonaliseerde klantervaring te creeëren. Zo verhoogt u klanttevredenheid.

Het totaalpakket

Niet voor niets noemen wij ons Online Business Partner. Sigma Solutions bouwt naast webshops voor distributeurs en groothandels aan nog veel meer slimme online oplossingen voor B2B ondernemingen. Bent u benieuwd hoe wij uw onderneming naar een hoger online niveau kunnen brengen? Neem dan snel contact met ons op.

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd-gazellen-2018.jpg
Google analytics
partners-logo.jpg
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book »

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›