Webshop beginnen

Wilt u graag een eigen webshop beginnen, maar heeft u geen idee hoe?
De specialisten van Sigma Solutions nemen dit hele proces bij u uit handen, van het ontwerp en de realisatie van de webshop tot het optimaliseren van de online vindbaarheid.

Een webshop beginnen: de belangrijkste punten

Het doel van een webshop lijkt duidelijk, namelijk meer verkoop van producten en/of diensten. De meningen zullen ongetwijfeld verdeeld zijn over wat de belangrijkste punten van een website zijn, maar bij Sigma Solutions zijn we hier heel duidelijk over:

  • Een goede webshop is goed vindbaar. Een webshop valt of staat tenslotte met de bezoekersaantallen. Een onderdeel van de online vindbaarheid is de compatibiliteit van de webshop met mobiel, tablet en desktop. 
  • Een hoge gebruiksvriendelijkheid. Het moet de bezoeker zo makkelijk mogelijk gemaakt worden. De navigatie naar alle verschillende producten en/of diensten moet op een logische en begrijpelijke manier gestructureerd zijn. Een uitgebreide zoekfunctionaliteit, met de mogelijkheid om te filteren op producteigenschappen, te sorteren op onder andere naam, prijs en populariteit is essentieel.
  • Gemakkelijk te beheren. In een goede webshop zijn makkelijk wijzigingen aan te brengen. Wij begrijpen dat het assortiment van onze klanten niet altijd hetzelfde blijven, daarom zijn onze webshops makkelijk te beheren. 
  • Koppeling met het CRM-systeem. Door de koppeling met uw CRM-systeem te maken kunt u waardevolle informatie aflezen en gebruiken om het meeste uit bestaande (of nieuwe) klanten te halen. 
  • Visuele aantrekkelijkheid is essentieel. Een goede lay-out (het liefst in de kleuren en stijl van uw eigen bedrijf) kan een grote rol spelen in het koopproces van uw klanten.
Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd-gazellen-2018.jpg
Google analytics
partners-logo.jpg
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book »

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›