Search engine advertising (SEA)

Search engine advertising (SEA)

Haal meer rendement uit uw website

Veel Nederlanders gebruiken dagelijks het internet om informatie op te zoeken. Op het moment dat ze met spoed op zoek zijn naar bijvoorbeeld onderdelen of het dichtstbijzijnde verkooppunt, grijpen ze steeds vaker naar hun smartphone of tablet.

Het is algemeen bekend dat men niet veel verder kijkt dan de bovenste zoekresultaten. Als bedrijf is het dan ook van belang om hoog in de zoekresultaten te verschijnen die passen bij uw producten of dienstverlening. Maar dat wil natuurlijk iedereen. Hoe kom je daar?

Betaalde vs. onbetaalde (organische) zoekresultaten

Er zijn verschillende manieren om een plek in de bovenste resultaten in te nemen. Een daarvan is zoekmachineoptimalisatie (SEO). Door relevante content op uw website te publiceren en deze te optimaliseren, wordt uw website aangemerkt als relevant en zal hij hoog weergegeven worden. Hiervoor moeten de zoekmachines de nieuwe inhoud van de pagina's wel eerst opnieuw indexeren. En dat kost tijd. Bovendien worden de betaalde advertenties hier altijd nog boven weergegeven.

Betaald adverteren: als u snel bovenaan wilt komen te staan

Daarom kiezen bedrijven vaak voor zo'n betaalde advertentie (SEA). Het is de snelste manier om hoog in de zoekresultaten te verschijnen.

d

Meer relevante bezoekers

Zoekmachine-advertenties worden ingezet voor het behalen van bijvoorbeeld leadgeneratie- en naamsbekendheiddoelstellingen. Door gericht te adverteren op zoektermen die passen bij uw verdienmodel zorgt u ervoor dat u niet alleen meer bezoekers, maar vooral ook meer relevante bezoekers op uw website krijgt.

"Met een gestructureerde aanpak en de de juiste tooling, waarbij wij aansturen op rendement, zorgen wij voor hoogstaande én meetbare resultaten die bijdragen aan uw marketingdoelstellingen."

Naamsbekendheid vergroten

Met deze advertenties wordt uw online zichtbaarheid vergroot en dus de naamsbekendheid. Bij brand awareness gaat het vooral om het behalen van zoveel mogelijk impressies. Hoe vaker iemand met uw bedrijfsnaam geconfronteerd wordt, hoe beter deze blijft hangen.

Extra exposure tijdens campagnes of actieperiodes

Betaalde advertenties worden ook goed ingezet worden voor extra exposure tijdens campagnes of actieperiodes. Denk bijvoorbeeld aan het adverteren rondom evenementen als beurzen of het promoten van acties, zoals het aanvragen van een gratis proefrit.

Meetbaar resultaat

Met een gestructureerde aanpak en de de juiste tooling, waarbij wij aansturen op rendement, zorgen wij voor hoogstaande én meetbare resultaten die bijdragen aan uw marketingdoelstellingen. U zult zien dat u iedere euro die u investeert ook weer terugverdiend.

ONLINE SUCCES IS…
…MEER RENDEMENT UIT UW WEBSITE

Veelgestelde vragen

Doen jullie ook aan zoekmachineoptimalisatie?

Absoluut! Zoekmachineoptimalsatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA) gaan hand in hand. Het één versterkt het ander. Daarom bestaan onze online marketingdiensten uit een mix van SEO- en SEA-activiteiten.

 

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd gazellen 2017
Google analytics
Google adwords
TelefoonE-mail

whitepaper-customer-selfservice-1.png

Bedien uw klanten optimaal met customer selfservice

Download de whitepaper