Professionele Site Laten Maken

Professionele Site Laten Maken

Genereer leads met een professionele website!

Wat is de beste manier om nieuwe klanten binnen te halen? Juist. Een professionele site laten maken die daar voor gebouwd is! 

Professionele site laten maken door Sigma Solutions

Een professionele site is het visitekaartje van uw bedrijf. Het weerspiegelt uw organisatie en vertelt in één oogopslag uw verhaal. Deze eerste indruk is erg belangrijk. In slechts enkele seconden bepaalt een bezoeker of hij op uw website blijft, of deze verlaat. 

De juiste eerste indruk

Als u een professionele website door Sigma Solutions laat maken zorgen wij ervoor dat wij er alles aan doen om een goede eerste indruk te maken. Een indruk, die blijft hangen bij de bezoeker.

Waar voldoet een professionele site aan volgens u?

Waar let u zelf op wanneer u een website bezoekt? Uiteraard let u op het design: spreekt de website u aan? Op de inhoud: hebt u gevonden wat u zocht? En de gebruiksvriendelijkheid: Kan ik gemakkelijk navigeren? Al deze pijlers nemen wij mee in het ontwerp van uw toekomstige site.

Een gebruiksvriendelijke professionele site

Gebruiksvriendelijkheid staat bij onze professionele sites centraal. Wij richten uw website op een gebruiksvriendelijke manier in; met een duidelijke navigatiestructuur. Wij zorgen ervoor dat uw site niet alleen op een computerscherm, maar ook op smartphones en tablets optimaal functioneert. Met als doel de hoogst mogelijke conversieratio behalen en qualified leads genereren.

Professionele site op maat laten maken

Om bestaande processen te ondersteunen, of te verbeteren, maken wij websites op maat. Hiervoor kunnen wij sites aansluiten op bestaande backend-systemen, zoals uw CRM-systeem.

Professionele site voor online rendement

Uw business doelstellingen vormen de basis van uw professionele site. Deze doelstellingen zorgen ervoor dat uw online succes meetbaar wordt en met een positief rendement (ROI) bijdraagt aan het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen.

  • Gebruiksvriendelijk CMS
  • Navigatie gemakkelijk te gebruiken voor zowel interne- als externe stakeholders
  • Uitgebreide zoekfunctie 
  • Wij denken strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie               

 

 

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
AOC is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book Â»

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º