Meertalige Website Maken Gericht op Online Rendement

Meertalige Website Maken Gericht op Online Rendement

Meertalige Website Maken Gericht op Online Rendement

Accessify WCMS is dè oplossing om een meertalige website te maken. Gebruikersvriendelijk, optimaal vindbaar en gericht op meetbaar online rendement.

Uitdagingen bij het maken van meertalige websites

Enkele veel voorkomende uitdagingen bij het maken van meertalige websites zijn:

 • Taalversies van pagina’s zijn niet aan elkaar gekoppeld. Hierdoor ontstaat de kans dat een internetgebruiker via bijvoorbeeld een zoekmachine op een webpagina landt die in een voor de bezoeker onbekende taal is geschreven.
 • Het gebruikte CMS ondersteunt slechts één taal. Het is dan ook belangrijk om bij het kiezen van een contentmanagementsysteem rekening te houden met toekomstige doelstellingen.
 • Het contentmanagementsysteem dwingt de webmaster om van elke pagina meerdere taalversies te maken. De inhoud van een renderende meertalige website is gebaseerd op het beschikbare product- en dienstenaanbod en een gedegen uitgevoerd zoekwoordenonderzoek. Het zal dan ook zelden zo zijn dat twee taalversies van een website inhoudelijk tweelingen zijn.

Accessify WCMS en Meertalige Websites

Hieronder een aantal belangrijke eigenschappen van contentmanagementsysteem Accessify WCMS.

 • Verschillende taalversies van webpagina’s kunnen eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld. Hierdoor blijven websitebezoekers op de website, ook als deze op een taal zijn geland die ze niet spreken. Zoekmachines worden hierdoor geholpen bij het onderscheiden van verschillende taalversies en het relateren van pagina’s.
 • Accessify WCMS biedt ondersteuning voor alle veelgebruikte talen, dus ook Chinees, Pools, Arabisch en Russisch.
 • Het is mogelijk om binnen één Accessify WCMS omgeving per domein een taalversie van een website op te zetten of om per taalversie een aparte ‘submap’ aan te maken in het adresmodel van de website. Voorbeelden:
  • Bij verschillende domeinen staat de Nederlandstalige website op www.sigmasolutions.nl en de Duitstalige website op www.sigmasolutions.de.
  • Bij verschillende submappen staat de Nederlandstalige versie van de website op www.sigmasolutions.com/nl/ en de Duitstalige versie van de website op www.sigmasolutions.com/de/.
 • Het WCMS is zelf beschikbaar in de talen Nederlands en Engels, zo kunnen niet-Nederlandstalige webmasters hun eigen taalversie beheren.
 • Bij de Google Analytics integratie van Accessify WCMS wordt automatisch doorgegeven welke taalversie van de website wordt bezocht. Zodoende worden effectiviteit en rendement van verschillende taalversies inzichtelijk.

Meer informatie over contentmanagementsysteem Accessify WCMS.

Ook een Meertalige Website Maken?

Met het gebruiksvriendelijke content management systeem Accessify WCMS is het maken van vindbare en op online rendement gerichte websites eenvoudig. Neem voor een demo en een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met ons op via telefoonnummer 072 5 345 888, info@sigmasolutions.nl of bovenstaand contactformulier.

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
AOC is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book Â»

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º