Meertalige of Multilingual Website met CMS

Meertalige of Multilingual Website met CMS

Onderhoud uw meertalige content gemakkelijk en snel!

Op zoek naar een meertalige of multilingual website met contentmanagementsysteem (CMS)? Veel content management systemen bieden out-of-the-box slechts beperkte ondersteuning voor met onderhouden van meertalige content. Dit leidt tot onverwachte en onnodige investeringen bij het realiseren van meertalige websites. Accessify WCMS, het contentmanagementsysteem van Sigma Solutions, biedt standaard ondersteuning voor multilingual of meertalige websites.

Accessify WCMS als Multilingual CMS Oplossing

Contentmanagementsysteem Accessify WCMS heeft standaard de volgende multilingual functionaliteit:

  • Meertalige beheerschermen: de beheerschermen van Accessify WCMS zijn op gebruikersniveau beschikbaar in het Nederlands en het Engels. Zo is het websitebeheer voor Nederlandstalige- en niet Nederlandstalige websitebeheerders gelijkwaardig.
  • Taalversies van pagina’s kunnen eenvoudig worden toegevoegd en aan elkaar worden gekoppeld. Waarbij de websitebeheerder de keuzevrijheid heeft om elke taalversie van de website naar eigen inzicht in te richten. Het is immers meestal zo dat een bedrijf zich in verschillende talen anders presenteert (alleen al vanwege een verschil in productaanbod en dienstverlening tussen verschillende taalgebieden).
  • Unicode en Internationalization (I18N). Accessify WCMS bidet standaard ondersteuning voor Unicode karakters zodat bijvoorbeeld ook Chinese, Russische en Arabische content zonder probleem kan worden toegevoegd.

Multilinguale Websites en Accessify WCMS

Voor Multilinguale Websites biedt Accessify WCMS de volgende standaardfunctionaliteit:

  • Taalversies van pagina’s worden zichtbaar (visueel) voor de bezoeker en geoptimaliseerd voor zoekmachines (meta tags, etc.) aan elkaar gekoppeld.
  • De taal waarin een pagina is gepubliceerd is via meta tags zichtbaar. Zoekmachines (zowel intern als extern) kunnen zo eenvoudig bepalen in welke taal de pagina is geschreven.
  • Om websitebezoek op taalniveau te inzichtelijk te maken wordt aan Google Analytics (of andere Web Analytics Software) doorgegeven welke taalversie van een pagina bezocht wordt.
  • Wij denken strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie.

 

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd-gazellen-2018.jpg
Google analytics
partners-logo.jpg
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book »

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›