• Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen

Hét bewijs van uw kwaliteit en betrouwbaarheid

U weet dat u geweldige producten heeft en de beste service biedt. Dat kunt u natuurlijk aan iedereen vertellen. Maar - laten we eerlijk zijn - het is veel krachtiger als uw klanten dit doen.

We doen het allemaal. We vragen onze collega's naar ervaringen die ze hebben met leveranciers, vrienden naar de leukste vakantieadressen, onze (groot)moeder om tips over het beste wasmiddel. Zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. Het komt allemaal op hetzelfde neer; als we een positief verhaal horen, zijn we sneller geneigd dit ook eens te proberen. Klantreviews zijn daarom een veelgebruikt middel om de kwaliteit én betrouwbaarheid van uw bedrijf te 'bewijzen'.

Spannend? Welnee!

Sommige bedrijven vinden het spannend om te beginnen met klantbeoordelingen. Er kunnen negatieve ervaringen gedeeld worden… Klopt! Dat maakt een website nou juist zo betrouwbaar. Gelooft u een webshop als er slechts positieve beoordelingen op staan? Wij zouden onze twijfels over de echtheid hebben. Vaak is 'too good to be true', ook daadwerkelijk 'too good to be true'. Daarom zijn negatieve beoordelingen - wanneer ze op de juiste manier behandeld worden - van even grote waarde voor uw webshop (of website) als positieve reviews.

  • Op basis van externe reviewsystemen zoals Feedback Company en Klantenvertellen
  • Op basis van ons eigen, gestandaardiseerd reviewsysteem 
  • Inmiddels geïmplementeerd bij vele verschillende websites en webshops! 

Als uw Online Business Partner denken wij graag strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie! â€‹Neem gerust contactmet ons op voor vrijblijvend advies.

 

ONLINE SUCCES IS…
…DE SPIEGEL DIE WE U VOORHOUDEN

Bel 072 5345 888
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book Â»

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º