• Genereer meer leads met uw B2B Website!

Genereer meer leads met uw B2B Website!

Als ondernemer of ondernemende marketeer wilt u het maximale rendement halen uit uw bedrijf. Daarbij kan een corporate website niet ontbreken. Uw doelgroep bevindt zich namelijk steeds meer online, vooral in de oriënterende fase. Uit onderzoek van Gartner is gebleken dat gemiddeld 27% van de B2B koopreis wordt besteed aan zelfstandig online onderzoek. Het is dus essentieel dat u als bedrijf online aanwezig bent.

Hoe wordt mijn bedrijf succesvoller met een corporate website?

Omdat uw doelgroep een groot deel van haar tijd besteed aan online research, is een corporate website voor uw bedrijf essentieel. Een corporate website zorgt er namelijk voor dat uw bedrijf online vindbaar is. Omdat uw klant in de oriënterende fase vooral zelfstandig online onderzoek doet, is de kans groot dat potentiële nieuwe klanten voor het eerst met uw bedrijf in contact komen via uw website. 

Van websitebezoeker naar waardevolle lead

Niet iedere bezoeker van uw website is hetzelfde. De ene bezoeker is zich aan het oriënteren, terwijl een andere bezoeker zich al in de beslisfase bevindt. Beide bezoekers zijn potentiële klanten, maar zij moeten op verschillende manieren worden behandeld, willen zij converteren naar een waardevolle lead.  Door goede content en een passende call to action aan te bieden op het juiste moment, kunt u de conversieratio vergroten. Als uw salesafdeling de potentiële klant op het juiste moment in de buyers journey benaderd, kunt u van uw online leads nieuwe klanten maken!

De aanpak van Sigma Solutions

Sigma Solutions is dé Online Business Partner voor het Online Succes van distributeurs, groothandels, industrieel dienstverleners, producenten en de maakindustrie. Wij weten hoe belangrijk het is om te blijven innoveren, groeien en een toekomstbestendig bedrijf te bouwen. Als Online Succes business partner denken wij strategisch mee over de business strategy, inhoud en conversie. Hierbij verzorgen wij een totaaloplossing, van webdesign tot online marketing. Hierbij is duurzame groei van uw bedrijf de primaire doelstelling. Sigma Solutions helpt u als Online Business Partner om meer rendement te halen uit uw website, zodat uw bedrijf kan blijven groeien!

Feiten over B2B Websites

81%
 

81% van de B2B aankoopprocessen start met een online zoekopdracht

27%

B2B kopers besteden 27% van de tijd die zij nodig hebben om een beslissing te namen met eigen online research

32,3%

32,3% van bezoekers verlaat de website als deze langer dan 7 seconden duurt om te laden

☺

Een goede B2B Website leidt tot tevredener klanten en medewerkers

De op groei gerichte B2B Online Marketing Aanpak

sales-nounproject.png

Meer bezoekers via zoekmachines

Door de vindbaarheid van uw B2B website te optimaliseren genereert u meer traffic. Wij zetten hiervoor bewezen middelen in, zoals Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA).

sales-nounproject.png

Lage opstartkosten en snelle lancering

Waar websiteprojecten voorheen vaak meer kosten en langer duurden dan gepland, leidt onze aanpak tot het voorkomen van deze veelgehoorde frustraties. Zo leveren wij de meeste projecten op binnen 2 maanden na de kick-off, tegen een investering die vergelijkbaar is met 2 maandsalarissen van een online marketeer.

sales-nounproject.png

Toekomstgericht en toekomstbestendig

Veel bedrijven hebben aparte softwareoplossingen voor hun website, portal en webshop. Onze klanten niet. Die maken gebruik van één platform waarmee ze nieuwe klanten werven, bestaande klanten bedienen, online verkopen en hun businessmodel digitaliseren.

Kenmerkend voor B2B website
 • Genereer meer leads met uw B2B Website!Resultaten behalen met Online Vindbaarheid

  Het verbeteren van online vindbaarheid zorgt voor een toename in websitebezoekers en leads. Het gaat dan niet alleen om optimalisatie voor alle technische eisen die Google e.a. aan websites stellen, maar ook om de mogelijkheid om op efficiënte wijze veel pagina’s te publiceren en daarmee aansluiting te vinden op zoekgedrag van potentiele klanten.

 • Genereer meer leads met uw B2B Website!Gebaseerd op de Corporate Identity van uw bedrijf

  Het behalen van commerciële doelstellingen is essentieel, maar mag uiteraard geen impact hebben op het communiceren van de identiteit van uw bedrijf. Maximale synergie tussen de identiteit van uw bedrijf en online succes is het doel.

 • Genereer meer leads met uw B2B Website!Werkend op alle devices en overal in de wereld

  Uw (potentiële) klanten bezoeken uw website op het moment dat het hen uitkomt, met het apparaat wat ze op dat moment bij zich hebben en vanaf elke willekeurige locatie op de wereld. Uw online platform is geoptimaliseerd voor werking op alle veelgebruikte apparaten en altijd en laadt overal snel.

 • Genereer meer leads met uw B2B Website!Veilig en met respect voor Privacy van de bezoeker

  In een tijd waarin websitebezoekers en overheden steeds bewuster omgaan met de veiligheid en privacy uitdagingen van de online wereld is het belangrijk dat uw online platform veilig is en voldoet aan de privacy wetgeving.

 • Genereer meer leads met uw B2B Website!Actief communiceren van productkenmerken, USP’s en UBR’s

  Uw producten zijn ontworpen om specifieke uitdagingen op te lossen en zijn in veel gevallen opgebouwd uit nauwkeurig samengestelde elementen. Omdat verschillende product(variant)en verschillende use cases bedienen is het belangrijk om hier goed over te communiceren, zodat u uw klant op de beste manier kunt helpen.

 • Genereer meer leads met uw B2B Website!Verhogen van Betrokkenheid

  Door resultaatgericht te werken aan het optimaliseren van de klantreis, wordt de betrokkenheid van uw websitebezoekers verhoogd.

 • Genereer meer leads met uw B2B Website!Klaar voor Internationale Expansie

  Onze websites zijn standaard ingericht op internationale expansie, zodat u overal ter wereld beter gevonden kunt worden. Hierdoor werken wij actief mee aan de internationale schaalbaarheid van uw bedrijf.

 • Genereer meer leads met uw B2B Website!Personaliseren

  Ook in B2B doen mensen zaken met mensen. Een persoonlijke en / of gepersonaliseerde boodschap zorgt voor meer betrokkenheid en conversie.

 • Genereer meer leads met uw B2B Website!Verhogen van Conversie

  Door gebruik te maken van de juiste conversiemechanismen en de gebruikerservaring te optimaliseren op basis van User Experience (UX) analyses halen wij het meeste uit uw conversie ratio.

 • Genereer meer leads met uw B2B Website!Meten = Weten

  Door gebruik te maken van Online Measurement Tools zoals Google Analytics en Google Search Console, zijn de resultaten altijd inzichtelijk. Van het aantal bezoekers tot gebruikte browsers, en van landingspagina's tot conversies.

Wil je meer weten over hoe wij een succesvolle B2B website kunnen realiseren voor jouw bedrijf?
 
 

Vraag een adviesgesprek aan en krijg in 2 gesprekken antwoord op de volgende vragen:

 1. Welke kansen biedt online mijn bedrijf?

 2. Wie zijn onze (online) concurrenten en hoe gaan wij het van hen winnen?

 3. Welke content, conversiemechanismen en functionaliteiten zorgen ervoor dat onze B2B Website bijdraagt aan de groei van ons bedrijf?

 4. Welke Online Marketing MIddelen moeten wij inzetten om van onze B2B website een succes te maken?

Bel 072 5345 888
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book Â»

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º