Store locator

Store Locator

Toon uw locaties en vergroot online vindbaarheid

Heeft u een netwerk van fysieke winkels, dealers of vestigingen? Een Store Locator op uw website maakt het uw bezoekers gemakkelijk. In een paar klikken heeft uw bezoeker de dichtstbijzijnde winkel of het verkooppunt in de buurt gevonden. Maar dat is niet alles.

Altijd de dichtstbijzijnde zijn

Uw bedrijf heeft een keten met meerdere vestigingen, dealers, service centers, core competence centers en workshops. Uw prospects en klanten bevinden zich veelal online. Ze bezoeken uw website om uw producten en diensten te bekijken, te zien waar u levert en op zoek te gaan naar uw contactgegevens. Met een naadloos geïntegreerde Store Locator op uw website is het voor bezoekers mogelijk om de dichtstbijzijnde of juist wereldwijde verkooplocaties of vestiging op te zoeken. Tegelijkertijd laat u de reikwijdte van uw onderneming zien.

Meer dan een locatiezoeker

Een Store Locator is meer dan alleen maar een tool om locaties te tonen. Het is een tool waarmee fijnmazige online vindbaarheid (SEO) gerealiseerd kan worden als het gaat om de combinatie plaatsnaam plus het product of de dienst. Zoekopdrachten van (eind)klanten zijn steeds vaker geografisch georiënteerd.

Waardevolle aanvulling op uw website of webshop

De Store Locator kan als aanvullende functie in uw website of webshop geïntegreerd worden. Het maakt het mogelijk om te allen tijde gedetailleerde informatie te bieden over uw locaties, van lokaal tot internationaal. Met een blik op de smartphone vindt de klant snel de dichtstbijzijnde locatie. 

 

ONLINE SUCCES IS…

…BEREIKBAAR ZIJN

Bel 072 5345 888
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd-gazellen-2018.jpg
Google analytics
partners-logo.jpg
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

Download de Roadmap!

Een toekomstbestendig bedrijf:
Zo staat uw online B2B klantreis als een huis!

Download de Roadmap »

sigma-solutions-download-de-roadmap.png

Een toekomstbestendig bedrijf: 
Zo staat uw online B2B klantreis als een huis! 

Speciaal voor distributeurs, groothandels, industrieel dienstverleners, producenten en de maakindustrie.
 

Download de Roadmap ›