Custom Content Management Systeem (CMS)

Custom Content Management Systeem (CMS)

Als uw wensen niet vervuld kunnen worden met een standaard content managementsysteem dan kan een custom content management systeem dè oplossing zijn. Sigma Solutions biedt een compleet op maat ingericht content management systeem waarin elke functionaliteit realiseerbaar is.

Custom Content Management Systeem Eigenschappen en Mogelijkheden

De custom content management systemen van Sigma Solutions zijn gebaseerd op Accessify WCMS, ons in-house ontwikkelde contentmanagementsysteem. Accessify WCMS beschikt standaard over alle functionaliteit die nodig is om websites en webshop te bouwen die voldoen aan de volgende wensen:

 • Eenvoudig te gebruiken door de website beheerder(s): het CMS kan onder andere teksten kunnen direct uit Microsoft Word worden geplakt, afbeeldingen kunnen online worden bewerkt, pagina’s en webformulieren zijn eenvoudig aan te maken.
 • Online Vindbaarheid: dus maximale ondersteuning voor (technische) zoekmachineoptimalisatie en SEO-copywriting.
 • Website Conversie: de met Accessify WCMS gemaakte websites en webshops zijn gericht op maximale online conversie, zo kan op eenvoudige wijze een onbeperkt aantal website formulieren worden aangemaakt en geplaatst en is het online bestelproces standaard voorzien van een one page checkout.
 • Meten = Weten: Accessify WCMS is volledig geïntegreerd met Google Analytics. Hierdoor wordt elke (relevante) actie van een websitebezoeker gemeten en zijn uitgebreide rapportages beschikbaar.

Om invulling te kunnen geven aan elke wens kan Accessify WCMS worden uitgebreid met elke denkbare vorm van maatwerk. Zodoende ontstaat een custom CMS wat volledig is afgestemd op de automatiseringswensen van uw bedrijf. Hier een overzicht van custom content management systemen die Sigma Solutions heeft gerealiseerd:

 • White label webshops: voor een internationaal opererende webshop hebben wij een white label webshop oplossing gerealiseerd. In dit custom CMS worden duizenden webshops onderhouden.
 • White label websites: voor een Benelux importeur met stevige eisen op het gebied van huisstijl en corporate identity hebben wij een white label websiteplatform ontwikkeld waarbinnen elke aan de importeur gelieerde dealer de beschikking krijg over een eigen website met cms.

Custom CMS Referenties

Op onze referentiepagina vind u klanten waarvoor wij custom content management systeem oplossingen hebben gerealiseerd.

Over Internetbureau Sigma Solutions

 • Onze Missie: het internetkanaal meetbaar en met positief rendement laten bijdragen aan de groei van de business van onze opdrachtgevers.
 • Vanaf onze oprichting in 2003 al meer dan 10 jaar ervaring met het realiseren van custom cms oplossingen.
 • Gecertificeerde Web Developers.

Meer over Full Service Internetbureau Sigma Solutions.

Custom Content Management Systeem door  Sigma Solutions?

 • Meer dan 100 internationale bedrijven hebben meer dan 10.000 websites en webshops gelanceerd met CMS website software
 • Ontwikkeld met Microsoft.NET technoligie
 • Integreerbaar met alle mogelijke platformen
 • Alles is mogelijk, dus geen beperkingen op aantal gebruikers, aantal pagina’s, en nog veel meer!
 • Gebruiksvriendelijke Front-end editor
 • Responsive
 • SEO-geoptimaliseerd
 • Build in Holland 

Ook aan de slag met een custom contentmanagementsysteem waarmee elke wens realiseerbaar is? Neem voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een demo contact met ons op: telefoonnummer 072 5345 888, info@sigmasolutions.nl of bovenstaand contactformulier..

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
AOC is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book Â»

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º