CMS Website Software

CMS Website Software – Voor Online Rendement

Bent u op zoek naar CMS Website Software? Accessify WCMS is de gebruiksvriendelijke oplossing voor online vindbaarheid en conversie.

Functies van de CMS Website Software

Met CMS website software heeft de marketeer of webmaster de mogelijkheid om op gebruiksvriendelijke wijze één of meerdere websites bij te werken. Goede CMS Website Software biedt de gebruiker ondersteuning om de volgende doelstellingen te realiseren.

  • Online Vindbaarheid: het CMS biedt uitgebreide zoekmachine optimalisatie mogelijkheden. Op webpagina niveau kunnen voor vindbaarheid belangrijke elementen zoals de titel, meta description en het adres worden aangepast.
  • Online Conversie: met de uitgebreide formulierfunctie kan elke webpagina worden gericht op conversie.

Accessify WCMS is de CMS Website Software van Internetbureau Sigma Solutions en biedt oplossingen voor het realiseren van onder andere bovenstaande doelstellingen.

CMS Website Software en Online Rendement

De tijd dat het online kanaal vooral werd gezien als kostenpost is al lang voorbij. Tegenwoordig is Online Rendement het sleutelwoord. De CMS Website Software van Sigma Solutions biedt unieke functies om het rendement van het internetkanaal inzichtelijk te maken:

  • Naadloze integratie met Google Analytics, zodat de activiteiten van websitebezoekers maximaal worden gemeten.
  • Online Rapportages, waarmee op strategisch, tactisch en operationeel niveau inzichtelijk wordt wat het rendement is van de verschillende online marketing middelen en waar website optimalisatiekansen liggen.

Over Sigma Solutions

  • Full Service Internetbureau opgericht in 2003, al meer dan 10 jaar ervaring met het online succesvol maken van bedrijven.
  • Onze Missie: het internetkanaal draagt meetbaar en met positief rendement bij aan business van onze klanten.

Meer over internetbureau Sigma Solutions.

Aan de slag met CMS Website Software Accessify WCMS?

Ook beginnen met succesvolle website voorzien van CMS Software? Neem voor een demo en een vrijblijvend kennismakingsgesprek contact met ons op via telefoonnummer 072 5345 888, info@sigmasolutions.nl of bovenstaand contactformulier.

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
AOC is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book Â»

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º