Webshop integratie met Exact Online

Als u Exact Online gebruikt voor uw product-, prijs-, bestelling- en offertebeheer werkt u waarschijnlijk met een grote hoeveelheid data. Het handmatig bijhouden van al deze modules is dan een tijdsintensief en foutgevoelig proces. Automatiseer uw bedrijfsprocessen en krijg inzicht in vele facetten van uw bedrijf door uw B2B webshop te integreren met Exact Online. Door de data van Exact Online te koppelen met de gegevens van uw webhop, website of portal, wordt het gebruik van Exact Online nog waardevoller. We hebben de voordelen van een integratie met Exact Online voor u op een rijtje gezet: 

 • Tijdsbesparing bij uw medewerkers
 • Tijdsbesparing bij uw klanten
 • Minder foutgevoeligheid
 • Geautomatiseerde processen
 • Een persoonlijke oplossing
 • Verhoogde efficiëntie
 • Blijere medewerkers en klanten

 

Plan een demo

Waarom Sigma Solutions voor uw integratie met Exact Online?

Momenteel maakt u gebruik van Exact Online en is dit de primaire data voor uw bedrijf. Deze data kunt u gebruiken om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren en verder te groeien met uw bedrijf. Een integratie tussen uw webshop, website of portal en Exact Online zorgt ervoor dat u online kunt groeien, uw processen kunt verbetere en uw bedrijf toekomstbestendig kunt maken. Hierbij profiteert u van: 

download-4.png

Een betrouwbaar platform voor groei

Sigma Solutions integreert Exact Online met uw webshop, website of portal en zorgt hierbij voor een betrouwbare integratie die stabiel is en gebruik maakt van realtime data-integraties. Hierdoor hebben uw klanten en uw medewerkers altijd de meest recente informatie tot hun beschikking waardoor uw online verkoopkanaal goed kan presteren.

download-5.png

Een optimale gebruikerservaring voor uw klanten

Uw online verkoopkanaal zal gericht zijn op uw klanten en een optimale gebruikerservaring bieden. U kunt hierbij denken aan een handige, gemakkelijk te navigeren webwinkel met online selfservicemogelijkheden.

download-3.png

Een manier om uw bedrijf eenvoudig op te schalen

Sigma Solutions zal u ondersteunen bij uw bedrijfsgroei. Sigma Solutions helpt u terwijl u uw bedrijf groeit, uw bedrijf transformeert of uw bedrijf uitbreidt. Hierbij werken wij efficiënt en zullen wij ervoor zorgen dat bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden zonder uw activiteiten te verstoren.

B2B Webshop met Portal voor kunststofgroothandel Pyrasied

PyraSied Xtreme Acrylic is een internationaal actieve groothandel, bewerker en ontwikkelaar van kunststoffen. Met een gigantisch assortiment en voorraad aan verschillende soorten kunststof weet PyraSied een brede klantgroep te bedienen, van de designklanten tot aan de industrie en handelaren. De B2B webshop van Pyrasied hebben wij geintegreerd met Exact Online. Directe verkoop in een met Exact Online gekoppelde webshop vormde de meest belangrijke stap voor PyraSied. Hiervoor werden het assortiment en de bewerkingen platgeslagen en gestandaardiseerd, om zo de processen te kunnen automatiseren. Nu wordt iedere bestelling doorgestuurd naar Exact Online, waarna de afdeling logistiek de order kan verwerken. Daarmee realiseert PyraSied een aanzienlijke tijdsbesparing bij medewerkers, die nu kunnen werken aan de groei van PyraSied. 

Lees de volledige case 

Feiten

TOP 3

Exact behoort in de Benelux tot de top 3 meest gebruikte ERP-systemen.

67%

Tweederde van de klanten heeft een voorkeur voor self-service boven contact met het bedrijf.

79%

79% van de klanten verwacht van een bedrijf dat zij self-service-oplossingen aanbieden.

55%

Meer dan de helft van de gebruikers van een klantportal vindt deze moeilijk te gebruiken!

Wilt u weten wat een Exact Online integratie voor uw bedrijf kan betekenen?

Het gebruik van Exact Online wordt nog waardevoller als u de data kunt koppelen met de gegevens van uw website, webshop of portal. Zo maakt uw website gebruik van real-time data van uw klanten en kunt u interne processen verder automatiseren, waardoor uw medewerkers zich niet meer bezig hoeven te houden met vervelende herhalende taken. De voordelen van een Exact Online B2B Webshop of Portal liggen dan ook voornamelijk op het gebied van tijdsbesparing, verlaagde foutgevoeligheid, en tevredenere medewerkers en klanten.

Als uw bedrijf de voordelen wilt plukken van een integratie met Exact Online, dan bent u niet de enige. Veel bedrijven zijn hun processen aan het optimaliseren en maken hun bedrijf future-proof. Een integratie met Exact Online geeft u inzicht in de organisatorische efficiëntie en financiele gezondheid van uw bedrijf. 

Als u Exact Online gebruikt voor uw product-, prijs-, bestelling- en offertebeheer werkt u waarschijnlijk met een grote hoeveelheid data. Met Exact Online gekoppeld aan uw webshop of portal kunt u eenvoudig boekhoudkundige data uitwisselen tussen Exact Online en uw online platform. Hiermee bespaart een hoop tijd en kunt u bestellingen van uw klanten sneller afhandelen.

Bent u van plan uw webshop, website of portal te integreren met Exact Online? Lees meer over de voordelen en kenmerken van zo'n integratie voor uw bedrijf.

Meer informatie over een integratie met Exact Online 

Renzo Korver

Business Development Manager

Vraag een adviesgesprek aan en krijg in 2 gesprekken antwoord op de volgende vragen:

 1. Welke kansen biedt een koppeling met Exact Online mijn bedrijf?

 2. Welke voordelen behaal ik door een Exact Online Webshop of Portal te lanceren?

 3. Hoe koppel ik mijn bestaande Exact Online omgeving aan een webshop of portal?

 4. Welke middelen moeten wij inzetten om van onze B2B Website of Webshop een succes te maken?

Vraag een demo aan

Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›