Uw webshop of website koppelen met ERP-systeem

Uw webshop of website koppelen met ERP-systeem

Uw bedrijfsprocessen en informatie ontsloten via uw website of webshop

Stel iemand bestelt een product. Dan moet dit natuurlijk wel meteen doorgevoerd worden in de voorraad op de website of webshop, om zo dubbele verkopen te voorkomen. Of wat dacht u van een prijsstijging van een honderdtal producten. Gaat u dit zelf allemaal aanpassen op de website of webshop?

Een koppeling tussen uw ERP-systeem en uw website of webshop

Een koppeling tussen uw ERP-systeem, oftewel het Enterprise Resource Planning System, en uw webplatform is hiervoor dé oplossing. Via deze koppeling wordt automatisch de informatie van de bedrijfsprocessen naar de website gestuurd en andersom. Wanneer iemand bijvoorbeeld een bestelling via uw website plaatst, wordt uw voorraad meteen aangepast op de website en er gaat een melding naar fulfillment (logistiek) met de order. Hiervoor hoeft u niets handmatig in te voeren. Het gaat volledig automatisch. Dit scheelt aanzienlijk in het aantal fouten en de benodigde tijd van uw medewerkers. De informatie op uw website omtrent uw bedrijfsprocessen is vanaf dan gewoon altijd up-to-date.

Meer tijd voor uw klanten

Zoals eerder benoemd zorgt een koppeling met uw ERP-systeem voor een bepaalde mate voor automatisering. De tijd die u en uw werknemers dan overhouden kunt u steken in het onderhouden van klantrelaties of in het leveren van maatwerk. Kortom: u heeft de kans uw bedrijf klantgerichter in te richten door routinematige werkzaamheden te automatiseren.

Wij realiseren koppelingen oa onderstaande ERP-systemen:

  • AFAS. AFAS biedt een alles-in-één-pakket als het gaat om een volledig geautomatiseerd financieel proces. Van financieel tot HRM en van logistiek tot CRM.
  • Exact. Dit systeem biedt een totaaloplossing voor het financiële proces en is gericht op internationale bedrijven. Zo kunt u er veertig verschillende landen met taal, wet- en regelgeving in kwijt.
  • SAP. Dit is ook wel de marktleider in bedrijfssoftware- en applicaties. Binnen SAP heeft u de keuze uit diverse pakketten voor uiteenlopende branches. Van activabeheer en financiën tot marketing en productie. 
  • Infor. Infor biedt software aan voor specifieke industrieën en levert complete oplossingen om de voortgang van uw bedrijf te ondersteunen. Van financiën tot HRM en van voorraad tot klantbeleving.
  • Maatwerk ERP-systemen. Heeft u een op maat gemaakt ERP-systeem die u gekoppeld wilt hebben met uw website, webshop of portal? Laat het ons weten! Met een team van ervaren specialisten zorgen wij dat u het maximale resultaat behaalt.

Haal voordeel uit de juiste koppeling

  • Geautomatiseerde gegevensuitwisseling tussen uw ERP en uw website, webshop of portal
  • Te koppelen aan ieder systeem
  • Alle data-formaten zijn mogelijk, zoals JSON, XML, XLS, CSV. en nog veel meer!
  • Data-uitwisseling via SOAP, Webservices, REST en nog veel meer!

 

 

ONLINE SUCCES IS…
…VOLLEDIG GEAUTOMATISEERD ZIJN

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd-gazellen-2018.jpg
Google analytics
partners-logo.jpg
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book »

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›