• Uw Product Information Management Systeem koppelen met uw website

Uw Product Information Management Systeem koppelen met uw website

Een database met alle productinformatie

Producten worden met de dag ingewikkelder en geavanceerder. U krijgt meer bestanden die van belang zijn bij de ontwikkeling van een product. Plus, als u een mooie commerciële uiting voor uw product formuleert, wilt u die natuurlijk ergens opslaan. Het liefst meteen gekoppeld aan uw product, zodat dit direct zichtbaar is op de website en andere publicatievormen (bijvoorbeeld een mobiele app of catalogus).

Verrijk de productinformatie met koppeling tussen uw Product Information Management systeem

De oplossing voor het vastleggen van dergelijke productinformatie is een Product Information Management systeem. Door dit systeem te koppelen gaat u efficiënt om met uw informatie. Denk bijvoorbeeld aan de productinformatie op uw webshop, applicatie, offertes, de kassa, orders of zelfs de (online) catalogus. Via de koppeling wordt de juiste artikelinformatie automatisch in het juiste kanaal geladen. En daarbij blijft het altijd up-to-date. Ook al past u de informatie aan in uw PIM-systeem. Dit scheelt een hoop handmatige handelingen en de kans op fouten.

Wij hebben oa ervaring met het koppelen van onder andere de PIM-systemen:

  • Heiler. Heiler software laat u uw productinformatie verrijken met beschrijvingen, afbeeldingen en video's. Voor vele klanten hebben wij deze inmiddels succesvol geïmplementeerd.
  • Inriver. De marktleider als het gaat om productinformatiesoftware. Met deze software beheert en distribueert u relevante content over diverse kanalen.
  • Perfion. Perfion levert een 100% standaard productinformatiemanagementoplossing voor uiteenlopende bedrijven wereldwijd. Uiteraard is deze oplossing van alle gebruiksgemakken voorzien.
  • PrePublisher van Backbone Company. The Prepublisher maakt één overzichtelijke databank van al uw handleidingen, catalogus-, web- en appteksten. Bovendien wordt The Prepublisher gekoppeld aan uw (ERP-) boekhoudsysteem.
  • Maatwerk in PDM-koppelingen. Heeft u een maatwerk PDM-systeem die u wilt koppelen met uw website of webshop? Met een team van ervaren specialisten leveren wij dagelijks maatwerk aan onze klanten.

Haal uw voordeel uit de juiste koppeling

  • Geautomatiseerde gegevensuitwisseling  tussen uw PIM-Systeem en uw website, webshop of portal 
  • Te koppelen aan ieder systeem
  • Alle data-formaten zijn mogelijk, zoals JSON, XML, XLS, CSV. en nog veel meer!
  • Data-uitwisseling via SOAP, Webservices, REST en nog veel meer!

ONLINE SUCCES IS…
…PRODUCTKENNIS VASTLEGGEN

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Bekijk al onze tevreden klanten ›
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book Â»

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º