• Uw boekhoudpakket koppelen met uw webshop

Uw boekhoudpakket koppelen met uw webshop

Een geautomatiseerde administratie

Het hebben van een webshop gaat gepaard met veel (online) administratie. Neem bijvoorbeeld alle facturen in de persoonlijke accounts van uw klanten. In één oogopslag moeten zij kunnen zien welke facturen zijn voldaan en welke niet. En wat dacht u van alle bestellingen die u ook nog eens in uw boekhoudpakket moet zetten? Als u beide voorbeelden handmatig zou moeten verwerken, bent u wel even bezig. Vooral naarmate uw klantenbestand zich uitbreidt.

Puur gemak

Uiteraard kunt u uw tijd wel beter besteden dan aan handmatig facturen uploaden en in te voeren in uw boekhoudpakket. Met een koppeling tussen uw webshop en uw boekhoudpakket automatiseert u dit proces. Wanneer iemand nu iets bestelt wordt dit automatisch doorgezet naar uw boekhouding. Plus, de facturen worden meteen in het account van de juiste klant weergegeven. Hierdoor zijn u en uw klant altijd verzekerd van een up-to-date overzicht, zowel in uw webshop als in uw boekhouding, zonder dat u hiervoor iets hoeft te doen. Houdt gemakkelijk het financieel overzicht en verklein de kans op fouten aanzienlijk!

Wij realiseren koppelingen met onderstaande èn andere boekhoudpakketten:

Afhankelijk van de branche waarin u opereert, de bedrijfsprocessen en uw wensen, zijn er verschillende aanbieders in boekhoudpakketten waarmee wij de koppeling maken:

  • Afas. ERP en boekhoudsoftware voor professionele MKB-bedrijven.
  • Snelstart. Dit boekhoudpakket streeft naar 100% automatisering van uw boekhoudsoftware. Gebruiksgemak en klanttevredenheid staan bij deze koppeling voorop. Veelal wordt deze koppeling gebruikt bij kleinere MKB.
  • Mamut. Mamut is een zeer uitgebreid boekhoudpakket. Van financiële administratie tot CRM en van systeembeheer tot inkoop en logistiek.
  • Twinfield. Deze boekhoudsoftware wordt door vele bedrijven in Europa gebruikt en is slim, betrouwbaar en innovatief. Twinfield werkt op basis van de cloud, waardoor u altijd en overal te werk kan gaan.
  • MUIS. Flexibel, daar staat de boekhoudsoftware MUIS voor. Met de keuze uit verschillende (vaste) modules kunt u precies uitzoeken waar u, als bedrijf, behoefte aan heeft in uw financiële administratie.

Haal uw voordeel uit een geautomatiseerde administratie!

  • Automatiseer gegevensuitwisseling tussen uw CRM en uw website, webshop of portal 
  • Alle data-formaten zijn mogelijk, zoals JSON, XML, XLS, CSV. en nog veel meer!
  • Data-uitwisseling via SOAP, Webservices, REST en nog veel meer!
  • Maatwerk boekhoudpakket. Heeft u specifieke wensen omtrent de koppeling met uw boekhoudpakket? Met een team van ervaren specialisten helpen wij helpen u graag verder

 

mamut koppeling mamut koppeling twinfield koppeling twinfield koppeling twinfield koppeling

 

ONLINE SUCCES IS…
…EEN GEAUTOMATISEERDE ADMINISTRATIE

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Bekijk al onze tevreden klanten ›
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book Â»

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º