• CRM koppelingen besparen uw verkoopafdeling veel tijd

CRM koppelingen besparen uw verkoopafdeling veel tijd

Verbeter de processen van uw verkoopafdeling 

Veel interacties met (potentiële) klanten vinden online plaats. Tijdens hun zoektocht naar het product of de dienst die aansluit op hun behoeften bezoeken zij uw website, bekijken diverse pagina's, lezen een blog, schrijven zich in voor de nieuwsbrief of downloaden een whitepaper.

Klantprofielen verrijken

Al deze informatie is zeer interessant voor uw verkoopafdeling. Wanneer u deze data registreert en opslaat in uw CRM, weten zij precies waar de interesses liggen van elke lead. Zo kunnen zij gericht acquireren. Met onze CRM koppelingen kunt u bijvoorbeeld de data uit webformulieren automatisch opslaan in uw CRM-systeem.

Customer self service

Het bijhouden van uw CRM-systeem vergt veel tijd van uw verkoopmedewerkers. Zo moeten zij handmatig de klantgegevens aanpassen wanneer een klant een nieuw adres of telefoonnummer heeft. Dat kan efficiënter! Maak de klant zelf verantwoordelijk voor het up-to-date houden van zijn gegevens en geef hem direct inzicht in de bestelstatus en orderhistorie van zijn bestelde producten. Dat scheelt uw verkoopafdeling een hoop vragen.

Wij hebben onder andere  ervaring met het koppelen van de CRM-systemen:

  1. Microsoft Dynamics CRM: Microsoft Dynamics CRM is het CRM-systeem van Microsoft. Wij hebben onder andere lead capture integraties gerealiseerd.
  2. Click Dimensions: Click Dimensions is een uitbreiding op Microsoft Dynamics CRM en biedt gebruikers de mogelijkheid om digitale marketingactiviteiten te automatiseren. Wij hebben zowel tracking als lead capture koppelingen ontwikkeld.
  3. SalesForce Integraties: SalesForce is één van de grootste CRM-systemen ter wereld, gemeten naar gebruikers. Wij hebben verschillende integraties ontwikkeld.
  4. Maatwerk CRM: Heeft u een maatwerk CRM-systeem wat u wilt koppelen aan uw website, webshop of portal? Wij hebben ruime ervaring met het bouwen van koppelingen met maatwerk CRM-systemen.

koppeling met microsoft dynamics click dimensions koppeling salesforce koppeling

Haal voordeel uit de juiste CRM koppelingen

  • Alle data-formaten zijn mogelijk, zoals JSON, XML, XLS, CSV. en nog veel meer!
  • Data-uitwisseling via SOAP, Webservices, REST en nog veel meer!

 

 

ONLINE SUCCES IS…
…EFFICIENT TE WERK GAAN 

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Bekijk al onze tevreden klanten ›
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book Â»

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º