B2C Webshop Portal

Genereer verkopen met gebruiksgemak


Voor de online shopper is gebruiksgemak key! Zij willen snel, gemakkelijk en overzichtelijk hun aankopen kunnen doen. Geef gehoor aan deze behoefte met een goed ingerichte B2C Webshop Portal!

Persoonlijk en relevant

Een sterk assortiment met kwaliteitsproducten is slechts een onderdeel van uw dienstverlening. Wat u onderscheidt van uw concurrenten is persoonlijk contact en relevante informatie. Met een B2C Webshop Portal heeft de klant, te allen tijde, zicht op haar aankopen. Statusupdates, (kortings)acties, nieuwe ontwikkelingen, het wordt allemaal inzichtelijk binnen de B2C Webshop Portal.

Altijd en overal bereikbaar

Heeft de klant vragen, opmerkingen, behoefte aan meer informatie? Dan is het niet meer nodig om de klantenservice te bellen. Dankzij jarenlange ervaring weten wij wat de behoefte van de doelgroep is. Wij richten uw  B2C Webshop Portal zo in dat de klant hierin wordt voorzien. Zo kunt u hen, 24/7, faciliteren in de informatiebehoefte, zonder lijfelijk aanwezig te zijn.

Sla uw efficiencyslag

Met het opzetten van een B2C Webshop Portal geeft u de klant de mogelijkheid om, in één oogopslag, antwoord te geven op haar eigen vragen. Bedenkt u eens hoeveel tijd u daarmee wint voor uw medewerkers! Repeterende werkzaamheden komen te vervallen en er komt ruimte om de processen te verbeteren.

Samen maken we uw webshop succesvol!

Onze oplossingen zijn volledig in lijn met uw wensen én die van uw klanten. Wij creëren de B2C Webshop Portal die bijdraagt aan het behalen van uw doelstellingen. Dankzij jarenlange ervaring weten wij de optimale gebruikerservaring te ontwikkelen.

  • Voldoe aan de nieuwe privacy wetgeving (AVG / GDPR) dankzij veilig SSL 
  • Wereldwijd snelle laadtijden
  • Optimale werking via alle devices
  • Optimale online vindbaarheid

Wij denken strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie!
Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
AOC is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book Â»

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º