Hoe kan ik inzichtelijk maken welke bedrijven mijn website bezoeken?

Hoe kan ik inzichtelijk maken welke bedrijven mijn website bezoeken?

Inzicht krijgen in de bedrijven die een website bezoeken is erg interessante informatie voor de verkoopafdeling van een bedrijf. Voor bestaande klanten kunnen up- en cross sell kansen inzichtelijk worden gemaakt. Van nieuwe prospects wordt inzichtelijk gemaakt waarin zij mogelijk geïnteresseerd zijn.

Bij Sigma Solutions kennen wij onder andere de volgende methoden om de bedrijven die een website bezoeken inzichtelijk te maken.

Bedrijven inzichtelijk maken met Google Analytics

Een deel van de bedrijven die uw website bezoekt is inzichtelijk te maken door te kijken op het scherm Doelgroep > Technologie > Netwerk in Google Analytics. Daar zijn de zogenaamde ‘service providers’ van bezoekers van de website zichtbaar. Een deel van de bedrijven hebben hun internetverbinding ‘gekoppeld’ aan hun eigen naam, bezoek van mensen van deze bedrijven zullen dus zichtbaar worden in Google Analytics.

De resultaten in het scherm Doelgroep > Technologie > Netwerk kunnen worden vervuild door ‘generieke’ namen van service providers zoals adsl, ziggo consumers, etc. Deze namen kunnen eenvoudig worden uitgefilterd met het instellen van een negatief filter.

Bedrijven inzichtelijk maken met Online Succes Rapportages

Met de Online Succes Rapportages van Sigma Solutions wordt op dagelijkse basis een rapportage verstuurd van bedrijven die de website hebben bezocht, welke pagina’s zijn hebben bezocht en via welke campagne zijn op de site zijn gearriveerd.

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor een goed gesprek en een lekkere kop koffie!

Waarom deze lijst met veelgestelde vragen over Lead Generating Websites?

Tijdens het Online Succes Traject wat wij met onze klanten uitvoeren krijgen onze internetmarketeers en developers regelmatig vragen over lead generating websites. Op basis van de vragen die wij van onze klanten hebben gehad hebben wij een lijst met veelgestelde vragen opgesteld.

Over Sigma Solutions

Sigma Solutions is hèt internetbureau voor het Online Succes van technisch dienstverleners, handelsbedrijven en de maakindustrie. Met een team van ervaren internetmarketeers en webdevelopers zorgen wij dat het internetkanaal meetbaar en met een positief rendement (ROI) bijdraagt aan het realiseren van bedrijfsdoelstellingen.

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
Aliancys is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd gazellen 2017
Google analytics
partners-logo.jpg

mockup_tablet.png

Bedient u uw (potentiële) klant optimaal binnen het online koopproces? 

Vul de Online Scorecard in ›