URETEK

De website van URETEK razendsnel gelift

URETEK herstelt bouwkundige verzakkingen en instabiele funderingen door middel van injectietechnieken. Verzakte woningen, constructies, industriële vloeren en infrastructuur worden letterlijk in een mum van tijd gelift. Helaas was de website van URETEK niet zo stabiel als een goede fundering… 

Snel ingrijpen bleek nodig

Een van de ergste dingen die u zich kunt voorstellen, gebeurde. De Wordpress-website van URETEK werd gehackt. Daarbij werden dagelijks meer dan 10.000 e-mails aan spam de wereld ingeslingerd. Dat doet het imago van een bedrijf natuurlijk geen goed.  

Aanpakken en opnieuw de lucht in

Hoewel Wordpress een veelgebruikt en veelgevraagd CMS is, weten wij uit de praktijk dat het niet altijd even stabiel is. In het geval van URETEK hebben wij de content geactiveerd in ons eigen content management systeem Accessify WCMS. Dit heeft een team van 4 man in 2 dagen gerealiseerd. Daarnaast hebben wij een aantal optimalisaties uitgevoerd. Zo zijn de conversiepaden vereenvoudigd, zodat er meer conversie uit de website komt. Ook is de website technisch geoptimaliseerd voor betere zoekresultaten. 

Zo was URETEK weer helemaal up-to-date!

Er is meer dan Wordpress

Zo ziet u maar, Wordpress is niet heilig. Er is geen CMS dat dat wel is. Welk CMS je ook kiest, het blijft altijd noodzakelijk om te letten op het juiste onderhoud en security-updates tijdig uit te voeren. Maar wanneer Wordpress u in de steek laat, kan het geen kwaad om eens naar andere mogelijkheden te kijken. Met Accessify WCMS is het gemakkelijk om content te muteren en toe te voegen, efficiënt te werken en onderhoud te plegen. Daarbij, doordat wij over uw schouder meekijken, kunt u beveiligingsproblemen en updates makkelijker managen. 

Over URETEK

URETEK is specialist op het gebied van injectietechnieken voor herstel van bouwkundige verzakkingen. Gebouwfundamenten, betonvloeren en fundaties van machines of infrastructuur staan weer als een huis na behandeling door URETEK. De injectietechnieken zijn breed inzetbaar en kunnen bij vrijwel elk verzakt betonnen bouwelement worden ingezet.

Over de opdrachtgever

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd-gazellen-2018.jpg
Google analytics
partners-logo.jpg
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book »

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›