Sophista fusies & overnames

Kwalitatieve Leads en eenvoudig te gebruiken CMS

Website Ontwikkeling voor Sophista Fusies & Overnames uit Alkmaar

Internetbureau Sigma Solutions heeft een Lead Generation Website ontwikkeld voor Financieel Dienstverlener Sophista Fusies & Overnames uit Alkmaar.

Doelstellingen & Wensen 

De doelstellingen die Sophista heeft voor het internetkanaal zijn:

  • Primaire doelstelling: Online Lead Generation, waarbij een lead is gedefinieerd als een websitebezoeker die contact opneemt met Sophista Fusies en Overnames.

De wensen van Sophista met betrekking tot de nieuw te realiseren website waren:

  • Het contentmanagementsysteem moet alle medewerkers van Sophista de mogelijkheid bieden om de nieuwe, meertalige, website bij te werken.
  • Het internetbureau wat de website bouwt moet niet alleen functionaliteit (de website) leveren, maar ook ondersteuning kunnen bieden op het gebied van Online Marketing en Website Optimalisatie. Sophista wil één aanspreekpunt hebben voor het internetkanaal.
  • Het webdesign moet worden uitgevoerd door het vaste reclamebureau van Sophista.

De Oplossing van Sigma Solutions

Op basis van de doelstellingen en wensen van Sophista heeft Sigma Solutions een website ontwikkeld met de volgende eigenschappen:

  • Het design van de website is samen met het reclamebureau van Sophista opgezet. Vanuit de doelstelling online lead generation zijn draadmodellen opgezet waarbij de call2action een belangrijke rol vervulde. Deze draadmodellen zijn grafisch vormgegeven door het reclamebureau en vervolgens geactiveerd als templates in het contentmanagementsysteem.
  • Om de website te beheren is Accessify WCMS for Websites ingezet. Dit contentmanagementsysteem voldoet aan alle wensen van Sophista met betrekking tot gebruikersgemak en meertaligheid. Daarnaast kunnen de verschillende medewerkers van Sophista zelf pagina’s publiceren op de website.
  • Alle wensen van Sophista Fusies & Overnames zijn gerealiseerd met de standaard in Accessify WCMS aanwezige functionaliteit. Hierdoor kon de investering laag worden gehouden.

Het Resultaat voor Sophista Fusies & Overnames

Enkele van de resultaten van de nieuwe website:

  • Online Vindbaarheid: substantieel betere vindbaarheid en daarop volgend meer websitebezoek.
  • Online Conversie: websiteconversie is toegenomen, door het grotere aantal bezoekers en door een hogere conversieratio.

Gerelateerd:

Als Bedrijf uit Alkmaar aan de slag met Website Ontwikkeling?

Als Alkmaars bedrijf aan de slag met het ontwikkelen van een nieuwe website? De specialisten van internetbureau Sigma Solutions zorgen ervoor dat het internetkanaal meetbaar en met positief rendement bijdraagt aan de groei van bedrijven uit Alkmaar. Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek zijn wij bereikbaar via telefoon 072 5345 888, info@sigmasolutions.nl of bovenstaand contactformulier.

Over de opdrachtgever

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
AOC is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book Â»

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º