Elastomer Research Testing

Substantiele Toename Online Aanvragen

Website Ontwikkeling voor ERT uit Deventer

Elastomer Research Testing wil groeien met behulp van internet en zocht daarin samenwerking met Sigma Solutions. Enkele highlights van deze succesvolle samenwerking.

Optimale Online Vindaarheid

Met behulp van onder andere een meertalig zoekwoordenonderzoek, een uitgekiend contentmodel en SEO Copywriting inspanningen wordt optimale online vindbaarheid gerealiseerd. Deze activiteiten resulteren in een flinke toename in het aantal internationale websitebezoekers.

Toename Online Aanvragen

Voor elk van de diensten die ERT levert is vooraf nagedacht over het voor de bezoeker zo eenvoudig maken van het doen van een aanvraag. Door elke pagina te voorzien van een duidelijke call to action en een minimale set aan contactgegevens (e-mailadres en telefoonnummer) is een forse toename in het aantal online aanvragen gerealiseerd.

Meertalige Website

Bij de specialistische dienstverlening van ERT wordt de taal waarin wordt gecommuniceerd minder relevant vanaf het moment dat een samenwerking is opgestart. Tot dat moment is online vindbaarheid en de taal van de prospect wel van belang. Om die reden is gekozen voor een meertalige website. In onder andere Nederlands, Engels en Duits.

Gebruiksvriendelijk CMS

Uiteraard werd de website ontwikkeld met Accessify WCMS, dit geeft ERT de mogelijkheid zelf aanpassingen aan de website door te voeren.

Over de opdrachtgever

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
AOC is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book Â»

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º