Actan Accountants & Adviseurs

Structureel beter vindbaar en meer conversie

Internetbureau Sigma Solutions heeft een Lead Generation Website gebouwd voor accountantskantoor Actan Accountants & Adviseurs uit Hoofddorp.

Doelstellingen & Wensen van Actan Accountants & Adviseurs

De doelstellingen die Actan heeft voor het internetkanaal zijn:

 • Primaire doelstelling: Online Lead Generation, waarbij een lead is gedefinieerd als een websitebezoeker die contact opneemt met Actan.
 • Secundaire doelstelling: Werving & Selectie van nieuwe specialisten.

De wensen van Actan m.b.t. de nieuw te ontwikkelen website waren:

 • Het contentmanagementsysteem moet gebruikersvriendelijk zijn en gekoppeld kunnen worden met contentproviders als Informanagement.
 • Het hebben van één partij die zich richt op het rendement van de website.
 • Het webdesign moet worden uitgevoerd door het bestaande communicatiebureau.

De Oplossing van Sigma Solutions

Op basis van de doelstellingen en wensen van Actan heeft Sigma Solutions een website ontwikkeld met de volgende eigenschappen:

 • Het design van de website is samen met het communicatiebureau van Actan gerealiseerd. Vanuit de doelstelling online lead generation zijn draadmodellen opgezet waarbij de call2action een belangrijke rol vervulde. Deze draadmodellen zijn grafisch vormgegeven door het communicatie en vervolgens als templates geactiveerd in het toegepaste CMS.
 • Om de website te beheren is Accessify WCMS for Websites ingezet. Dit contentmanagementsysteem voldoet aan alle wensen van Actan met betrekking tot gebruikersvriendelijkheid en de mogelijkheden om (maatwerk)koppelingen aan te leggen met contentproviders.
 •  Prospects en Klanten van een accountantskantoor als Actan verwachten dat de website de laatste ontwikk elingen m.b.t. financiële bedrijfsvoering laten zien. Contentproviders als Informanagement bieden ‘contentfeeds’ waarmee deze ontwikkelingen op dagelijkse basis beschikbaar wordt gesteld. Sigma Solutions heeft één van de contentfeeds van Informanagement in de website van Actan geintegreerd.

Het Resultaat van Actan

De belangrijkste resultaten van de nieuw ontwikkelde website:

 • Online Vindbaarheid: doordat de website inhoudelijk en technisch beter is geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO) wordt deze vaker gevonden en bezocht.
 • Online Conversie: websiteconversie is toegenomen, enerzijds gebaseerd op de toename in websitebezoek, anderzijds door een hogere conversieratio.
 • Gebruiksvriendelijk CMS: Accessify WCMS voldoet volledig aan de verwachtingen van Actan met betrekking tot een gebruiksvriendelijk CMS.

Gerelateerd:

Als Bedrijf Uit Hoofddorp aan de slag met Website Ontwikkeling?

Als Hoofdorps bedrijf aan de slag met het ontwikkelen van een nieuwe website? De specialisten van internetbureau Sigma Solutions zorgen ervoor dat het internetkanaal meetbaar en met positief rendement bijdraagt aan de groei van bedrijven uit Hoofddorp. Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek zijn wij bereikbaar via telefoon 072 5345 888, info@sigmasolutions.nl of bovenstaand contactformulier.

Over de opdrachtgever

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
AOC is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book Â»

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º