In 6 Maanden Tijd een Nieuwe Identity en Succesvolle Leadgeneratie
SUNBOUND (Croonwolter&dros en Switch Energy)

In 6 Maanden Tijd een Nieuwe Identity en Succesvolle Leadgeneratie

In een markt waar het steeds moeilijker wordt om je te onderscheiden, is het belangrijk een sterke identiteit te hebben, en potentiële klanten te kunnen binden.

 
Fabio PisanoManager

De uitdaging

SUNBOUND is een initiatief van Croonwolter&dros en Switch Energy en richt zich op de realisatie, exploitatie en financiering van grote PV-systemen. In een markt waar het steeds moeilijker wordt om je te onderscheiden, is het belangrijk een sterke identiteit te hebben, en potentiële klanten te kunnen binden. Daarom vroeg SUNBOUND ons om samen met Identity Bureau Heldergroen een nieuwe, op leadgeneratie gerichte corporate website neer te zetten.

Corporate Website gericht op Leadgeneratie

SUNBOUND is een nieuw merk dat actief is in de dynamische en snel ontwikkelende markt van grote PV-systemen (zonnepaneel-systemen). Om sterk in de schoenen te kunnen staan, was het voor SUNBOUND was het belangrijk om op zo kort mogelijke termijn resultaten te kunnen laten zien, zowel kwalitatief als kwantitatief.

Om de kwaliteit van de website te verbeteren, is de klantreis geoptimaliseerd. Door middel van workshops is het ideale contentmodel bepaald (welke inhoud onder welke afdeling van de website valt). De conversie is verhoogd, door meer contactpunten toe te voegen door de hele klantreis heen (zoals contactformulieren en whitepaper downloads). Technisch is de site geoptimaliseerd, zodat deze bijvoorbeeld sneller laadt, en daardoor hoger in de resultatenpagina van zoekmachines eindigt. Zo eindigt niet alleen meer verkeer op de site, maar zijn dit ook de juiste bezoekers, die op zoek zijn naar de diensten van SUNBOUND.

Om SUNBOUND inzicht te geven in de verbeteringen, wordt gebruik gemaakt van Google Analytics om interacties op de website te meten. Daarnaast kunnen bedrijven met interesse in de specialistische producten en services van SUNBOUND geïdentificeerd worden door een koppeling met OnlineSucces.nl, zodat nieuwe leads nagetrokken kunnen worden.

Bovendien is het gehele project binnen de scope en binnen het budget opgeleverd.

Sigma Solutions als Online Business Partner

De Digital Consultant en Digital Strategist van Sigma Solutions hebben in dit project gediend als sparringspartner voor de projectverantwoordelijke (Sales Director) bij SUNBOUND. Hierin is actief meegedacht met een viertal thema's:

 1. Het selecteren van de juiste doelgroep en het bepalen hoe deze het beste benaderd kan worden.
 2. Sigma Solutions leverde projectmanagement om zo snel mogelijk tot een website te komen die resultaat oplevert.
 3. Het bepalen van de contentstrategie en actief meedenken bij het uitrollen van de social media management activiteiten.
 4. Nadenken over hoe er zo snel mogelijk meetbare resultaten geboekt konden worden.

Meer lezen over hoe de resultaten van ons werk gemeten kunnen worden? Lees ons blog!

 

download-het-e-book-pim.pngOok interessant:
E-book - Zo haalt u voordeel uit goede (product)informatie

Met goede productinformatie realiseert u klanttevredenheid, interne efficiëntie en groei van uw bedrijf! Lees er alles over in ons E-book »

  • SUNBOUND gebruikt cases om haar betrouwbaarheid en expertise te bewijzen

   • De site van SUNBOUND bevat alle oplossingen die het bedrijf biedt

   • Via het contactformulier kunnen nieuwe, geïnteresseerde leads in contact komen met SUNBOUND

   • De details van referenties schetsen een beeld van wat SUNBOUND precies kan doen voor bezoekers

  Het resultaat

  De volgende resultaten zijn behaald met dit project

  • +4%

   Conversieratio

  • <10

   Positie in Zoekmachine
   (voor focus keywords)

  • +3

   Pagina's per bezoek

  Over de opdrachtgever

  SUNBOUND is een samenwerkingsverband tussen Croonwolter&dros en Switch Energy. Samen zijn zij dé expert in technische en financiële engineering. Met de zon als bron realiseren wij slimme energiesystemen. Wij voorzien zij ondernemingen en elektrische voertuigen van energie. Met slimme, duurzame en decentrale energiesystemen. Heeft u een dak van tenminste 3000 vierkante meter? Dan maken zij van uw pand een bron van energie, inkomsten en mobiliteit. Zij regelen alles: financiering, ontwerp, bouw en exploitatie.

  Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

  Maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek!
  Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
  Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
  AOC is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
  ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
  Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
  Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
  Op de hoogte blijven?

  Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

  E-book

  Zo wordt uw website een lead generator:
  In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

  Download het E-book Â»

  E-book

  Zo wordt uw website een lead generator 
  In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

  Download het E-book â€º