• B2B Website laten maken voor Industrie en Maakbedrijven

B2B Website laten maken voor Industrie en Maakbedrijven

Laat een website bouwen die spreekt voor uw onderneming

Waar vroeger visitekaartjes werden uitgewisseld, wordt dat tegenwoordig gedaan met websites. Ook als industrie- en/of maakbedrijf ontkomt u daar niet aan: een website is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf. Echter heeft het daarnaast nog veel meer functies dan slechts een visitekaartje. Een goede website versterkt het imago, voorziet de bezoeker van informatie, genereert leads en conversies. Het team van Sigma Solutions heeft de expertise in huis dat ervoor zorgt dat een website al deze functies vervult. Hieronder volgt een selectie van onze werkzaamheden die bijdragen aan online succes.

Design en gebruiksgemak

Voor velen is de eerste indruk veelzeggend. Voor industrie en maakbedrijven geldt dat ook. De eerste indruk van een website is ook van groot belang. Daarbij is het ook nog eens belangrijk dat deze makkelijk te gebruiken door de bezoeker. De UX-specialisten van Sigma Solutions weten perfect de balans te vinden tussen design en gebruiksgemak. Zij ontwerpen voor u een site die er aantrekkelijk uitziet, maar nog aantrekkelijker is in gebruik.

Een goede website zorgt voor vindbaarheid

Een mooi design en prettig gebruiksgemak van een site is belangrijk. Maar wat heeft u er aan wanneer deze niet wordt gevonden op Google? Niet veel. Als industrie en/of maakbedrijf wilt u gevonden worden door uw klanten. Sigma Solutions denkt daar graag samen met u over na. Op welke zoektermen wilt u gevonden worden? Wat willen uw klanten weten? Samen creeëren we content die zorgt voor vindbaarheid van uw website.

Genereer leads en verhoog conversie

Een website kan gerust worden gezien als de showroom van uw industrie- of maakbedrijf. Veel klanten oriënteren zich eerst online, voordat ze tot ankoop overgaan. Het genereren van leads is dus een zeer belangrijk onderdeel van een site. Bij Sigma Solutions zorgen wij ervoor dat die showroom er niet alleen piekfijn uitziet, maar ook nog eens dusdanig is ingericht dat deze zorgt voor conversies.

Het totaalpakket

Niet voor niets noemen wij ons Online Business Partner. Sigma Solutions biedt naast websites voor industrie en maakbedrijven nog veel meer slimme online oplossingen voor B2B ondernemingen. Bent u benieuwd hoe wij uw onderneming naar een hoger online niveau kunnen brengen? Neem dan snel contact met ons op.

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
AOC is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book Â»

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º