• Industriële marketing

Industriële marketing

Behaal en verbreedt uw doelstellingen met industriële marketing!

Wist u dat u uw doelstellingen kan behalen en zelfs verbreden, door het inzetten van industriële marketing? Binnen veel B2B bedrijven ligt de focus op diensten, producten en development. Echter, de huidige kritische klant is niet meer te binden met enkel een goed product. Zij willen relevantie, het juiste antwoord op het juiste moment. Met industriële marketing krijgt u inzicht in de behoefte van de klant en heeft u de tools in handen om op de juiste manier in te spelen op deze behoeften.

De drie hoofdredenen waarom u met industriële marketing uw doelstellingen gaat behalen! 

1. Industriële marketing versterkt engagement 

Er bestaat geen B2B bedrijf dat geen gebruik maakt van online uitingen. De boodschap van deze uitingen kan op twee manieren worden ingestoken: Gevuld met informatie die een B2B bedrijf wilt communiceren of gevuld met informatie die een (potentiële) klant daadwerkelijk wilt horen. Met optie één krijgt u misschien conversie (online bezoekers), maar met optie twee verhoogt u daadwerkelijk uw engagement (concrete acties van uw (potentiële) klant). De juiste inzet van industriële marketing brengt inzicht in de klantbehoeften. Vervolgens kan industriële marketing worden ingezet om relevante informatie aan de juiste personen te bieden.

2. Industriële marketing bespaart geld en capaciteit 

Bij industriële marketing denken veel B2B bedrijven al snel aan campagnes. Echter, industriële  marketing biedt nog zoveel meer! Denk bijvoorbeeld aan het automatiseren van de eerste stappen van het salesproces. Waar vroeger de salesafdeling de telefoon pakte om bedrijven te bellen, kunnen we tegenwoordig leads genereren middels industriële marketing. Deze leads kunnen door de salesafdeling gemakkelijk worden opgevolgd, dankzij de geautomatiseerde tools die gepaard gaan met de inzet van industriële marketing. Informatie van potentiële klanten wordt geordend, er is inzicht in de online pagina’s die zijn bezocht, sales weet welke vragen zij kunnen stellen… leads nabellen was nog nooit zo gemakkelijk!

3. Industriële marketing verhoogt leadkwaliteit

Welke vragen stelt uw salesafdeling aan haar potentiële klanten? Hoe komen zij aan hun leads? Hoe vaak wordt nog koud gebeld naar andere bedrijven? Met de juiste inzet van industriële marketing bereikt u relevante leads, krijgt u inzicht in de behoeften van deze leads en kan uw salesafdeling gemakkelijk en snel afspraken maken. 

Uw Online Business Partner in industriële marketing

Tijd om voordeel te halen uit industriële marketing? Als uw Online Business Partner denken wij graag strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen, inhoud en conversie!​ Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
AOC is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Onze Middelen en Technologieën
microsoft silver partner
Adobe partner
fd-gazellen-2018.jpg
Google analytics
partners-logo.jpg
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book »

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book ›