• B2B website laten maken voor de industriële dienstverlener

B2B website laten maken voor de industriële dienstverlener

Wilt u als industrieel dienstverlener meer rendement halen uit uw B2B website? Of wilt u een nieuwe uitstraling voor uw bestaande website? Waarom niet allebei? Sigma Solutions is uw Online Business partner, gespecialiseerd in de realisatie van B2B websites gericht op online leadgeneratie!

Waarom een nieuwe B2B website laten maken?

Online speelt een steeds grotere rol in de klantreis van uw klanten. De klantreis begint namelijk steeds vaker online. De verwachtingen van de internetgebruiker worden ook ieder jaar hoger. Om uw website met positief rendement te laten bijdragen aan het succes van uw bedrijf is het dus van groot belang dat uw website aansluit bij de verwachtingen van uw websitebezoekers en (potentiële) klanten.

De voordelen van een nieuwe B2B website voor industrieel dienstverleners

Om meer rendement te halen uit uw website zullen er leads moeten worden gerealiseerd. Als uw website op de juiste manier is ingericht, zal uw website meer relevante en geïnteresseerde bezoekers trekken. Hierbij is het belangrijk dat de juiste informatie op de website staat, maar ook dat de website technisch goed in elkaar zit. Sigma Solutions zorgt ervoor dat alle relevante elementen op de juiste manier worden verzorgd:

Responsive webdesign

B2B websites worden steeds vaker vanaf mobiele apparaten bezocht. Daarom is het belangrijk dat websites op alle apparaten gebruiksvriendelijk te navigeren zijn.

Online vindbaarheid in zoekmachines

Een groot deel van uw doelgroep zal u proberen te vinden via zoekmachines. Een mix van technische optimalisaties en de juiste content zorgt ervoor dat u beter vindbaar zult worden op de zoektermen die voor u het meest waardevol zijn.

Hogere conversieratio

Hoe zorgen wij ervoor zorgen dat online vindbaarheid en een goede gebruikerservaring leiden tot meer leads? Dit doen wij door de juiste conversiemechanismen op de juiste plekken in de website te plaatsen. Op deze manier maken we inzichtelijk in welke fase van het aankoopproces uw websitebezoeker zicht bevindt. Of dit nu gaat om een nieuwsbriefinschrijving, een brochuredownload of een contactaanvraag.

Sigma Solutions, uw Online Business Partner

Alle tools die door Sigma Solutions worden ingezet bij het maken van een B2B website zijn gericht op het verhogen van relevante leads voor uw bedrijf, met als doel het rendement uit uw website te maximaliseren! 

Bel 072 5345 888
Meer dan 40 bedrijven vertrouwen op ons
Allrig is de alles in een leverancier binnen de energie-industrie
AOC is een toonaangevend wereldwijd bedrijf actief in de verkoop van kwaliteitsharsen
ERIKS is een toonaangevende en innovatieve leverancier aan de procesindustrie en aan machinebouwers, die zowel de rol van specialist als die van brede MRO-leverancier vervult
Industrieel dienstverlener Heinen & Hopman Engineering uit Bunschoten is dé wereldwijde specialist op het gebied van klimaatbeheersing
Handicare is een internationale organisatie die ouderen helpt om hun dagelijks leven gemakkelijker te maken door het produceren van hoogwaardige trapliften
Op de hoogte blijven?

Meld u aan voor de gratis nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze activiteiten

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book Â»

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º