• B2B Website voor de Groothandel

B2B Website voor de Groothandel

Een website die klanten bereikt én uw uitgebreide assortiment weergeeft!

Ook eindklanten zoeken uw producten

Klanten zijn steeds vaker bezig met hun eigen online onderzoek. U kunt deze klanten helpen in hun aankooptraject, door hen de juiste informatie te verschaffen, en te verwijzen naar verkooppunten. Door middel van onze Online Catalogus kan de klant in één oogopslag zien wat u allemaal in huis heeft. Op deze manier vergroot u ook nog eens uw vindbaarheid! Doordat de klant vindt wat hij wil, komt hij graag nog eens bij u terug.

Al uw kennis veilig online opgeborgen

De kans is groot dat u als groothandel een groot assortiment aan producten heeft, die ook nog eens verschillende varianten hebben. Middels Product Information Management kunt u de uitdaging aan om al deze informatie overzichtelijk online te plaatsen. Ieder product heeft zo haar eigen kenmerken. Wij weten precies de juiste kenmerken te koppelen aan uw product, waarmee ook aanpassingen aan het product, datasheets en brochures snel en gemakkelijk te realiseren zijn. Zo is al uw specialistische kennis inzichtelijk voor uw bezoekers, wat hun ervaring verbetert en tegelijkertijd bij uw groothandel tijd bespaart.

Het totaalpakket 

Bij ons stopt het echter niet bij het produceren van uw assortiment. Als Online Business Partner denken wij strategisch mee over bedrijfsdoelstellingen en inhoud en werken ook de plannen volledig voor u uit. Neem gerust contact met ons op. 

Bel 072 5345 888
Open Nieuwsbrief Inschrijving Footer

E-book

Zo wordt uw website een lead generator:
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book Â»

E-book

Zo wordt uw website een lead generator 
In 3 stappen uw website van visitekaartje naar salesfunnel

Download het E-book â€º